Başkan Hacısalihoğlu’ndan 14 Mart Tıp Bayramı mesajı

TTSO - Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu, tüm sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramını kutladı.

Gecesini gündüzüne katarak insanlık için çalışmalarını sürdüren sağlık çalışanlarının kutsal bir görevi yerine getirdiğini belirten TTSO Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu, “Büyük fedakârlık isteyen ve insan sağlığı gibi çok kutsal ve onurlu bir işe hizmet eden tıp camiası, bütün milletimizin gönlünde özel bir yere sahiptir. Bir nefes sıhhat için gecesini gündüzüne katarak çalışmalarını sürdüren tüm tıp camiasına hepimiz şükran borçluyuz” dedi.

Hacısalihoğlu, Türkiye’de modern tıp eğitiminin başlamasının yıldönümü olarak da kabul edilen 14 Mart Tıp Bayramı’nın sağlık çalışanlarına teşekkür için güzel bir vesile olduğunun da altını çizerek, “Bu anlamlı ve güzel gün vesilesiyle iş dünyası adına başta doktorlarımız olmak üzere tüm sektör çalışanlarına şükranlarımı ve saygılarımı sunuyorum” diye konuştu.

Trabzon’un sağlık alanında önemli yatırımlar alan bir şehir olduğunun altını çizen TTSO Başkanı Hacısalihoğlu, “Bölgenin sağlık merkezi olma konumunu her geçen gün güçlendiren Trabzon, ayrıca birçok yabancı ülkeye de hizmet vermektedir. Sağlık turizmi konusunda yaptığımız çalışmaları, bölgemizdeki sağlık çalışanlarımızla işbirliği içinde sürdüreceğiz. Trabzon, sağlık turizminde de bir marka olma yolunda hızla ilerliyor” dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber