banner240
banner237
banner238

Başkan Ömer Hakan Usta’nın açıklamaları

CHP OrtahisarBelediye Meclis Üyesi Turgay Şahin’in dün gerçekleşen Ortahisar Meclisi’nde yaptığı ve şoför esnafımızı ilgilendiren açıklamalarını takip ettik. CHP’li üye Turgay Şahin’in mecliste sarf ettiği, “Şoför esnafının saçı sakalına karışmış, atletlearaba sürüyorlar” ifadesinin tamamen yakışıksız olduğunu düşünüyor ve talihsiz bir açıklama olarak görüyoruz. Şahin’in bu sözlerini esefle kınarken, şoför esnafının hiçbir zaman bu şekilde direksiyon başına geçmediğini de kendilerine hatırlatıyoruz.

ŞOFÖR ESNAFINI ZAN ALTINDA BIRAKIYOR

CHP’li üye Turgay Şahin böyle bir benzetmeyi yaparak, her gün binlerce vatandaşımızı özveriyle gidecekleri yerlere ulaştıran yüzlerce dolmuş esnafımızı zan altında bırakmıştır. Kendisinden şoför esnafından özür dilemesini beklemekteyiz.

YAKIŞIKSIZ İFADELER

Göreve geldiğimiz günden itibaren Şoförler Odası olarak hem araçlarımızın yenilenmesi hem hizmet kalitemizin artırılması hem de eksiklerimizin giderilmesi konusunda bir çok çalışmaya imza attık. Ayrıca sorunları anında çözüme kavuşturabilmek adına vatandaşımızın her türlü şikayet, öneri ve taleplerini iletebileceği whatsapp şikayet hattı da oluşturduk. Eğer CHP’li meclis üyesi Turgay Şahin mecliste şoför esnafını hedef alarak suni gündem yaratma çabası yerine, cemiyetimizle irtibata geçmesi halinde kendisiyle de bu çalışmalarımızın ne aşamada olduğunu paylaşabilirdik. Ama kendileri doğru bilgileri almak yerine kasıtlı olarak şoför esnafını karalama yoluna gitmiştir. CHP’li meclis üyesi Turgay Şahin’in şoför esnafına karşı kullandığı yakışıksız ifadeleri düzeltmesini beklemekteyiz.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber