Başkan Osman Nuri Ekim’den “Muhtarlar Günü” Kutlama Mesajı

Başkan Osman Nuri Ekim mesajında “Seçilerek göreve gelen muhtarlarımız, demokrasinin çekirdeği denilebilecek bir öze sahiplik etmektedirler. Muhtarlarımız, bir yandan köy ve mahalle sakinlerinin devlet kurumlarıyla ilişkilerinde aracı rol oynarken, diğer yandan da çağdaş kamu yönetimi anlayışının en temel ihtiyaçlarından biri olan katılımcılığın sağlanmasında önemli bir görevi yerine getirmektedirler.

31 Mart 2019 Mahalli İdareler Genel Seçimleri ile göreve gelen tüm muhtarlarımızla birlikte şehrimize hizmet sürecimizde en güzel çalışmaları yapmak amacıyla el birliği, gönül birliği, karşılıklı istişare ile çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. Akçaabat Belediyesi olarak önemli bir görevi ifa eden muhtarlarımızın, vatandaşlarımıza daha iyi hizmet verebilmesi için elverişli koşullar oluşturma noktasında kararlıyız. Muhtarlarımız, Belediyemiz ile vatandaşlarımız arasındaki en önemli köprüdür.

Şehrimizde geçmişte olduğu gibi günümüzde de muhtarlarımız önemli görevleri başarı ile yürütmeye devam etmektedirler. Muhtarlarımızı, Belediyemizin gören gözü, tutan eli, tabana uzanan şefkat eli, katılımcı yönetim anlayışımızın temel unsurları olarak görüyor ve önemli önemli bir vazifeyi yerine getirdiklerine inanıyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle vatandaşlarımızın kamu ve yerel yönetimlerce gerçekleştirilen hizmetlerle buluşması, insanımızın mutlu ve huzurlu bir yaşam sürmeleri için kamu ve yerel yönetimler arasında önemli bir köprü vazifesi gören tüm muhtarlarımızın “19 Ekim Muhtarlar Günü’nü kutluyorum. Muhtarlık görevlerini yerine getirirken veya görevlerinden sonra vefat eden Muhtarlarımıza Allahtan rahmet hayatta olanlara sağlıklı, mutlu uzun ömürler diliyorum.” İfadelerine yer verdi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber