banner240
banner237
banner238

BAŞKAN ZORLUOĞLU ARAKLI’DA İNCELEMELERDE BULUNDU

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, yeni haftaya Araklı ilçesini ziyaret ederek başladı. Başkan Zorluoğlu, Araklı’da yapılan ve yapılması düşünülen projelerle ilgili incelemelerde bulundu.
 
Başkan Zorluoğlu, beraberinde Büyükşehir Belediye Meclis Başkan Vekili Mehmet Karaoğlu, Araklı Kaymakamı Mehmet Nuri Çetin ve Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi ile birlikte ilk olarak Araklı Mataracı, Çamlıca, Yassıkaya, Yalıboyu bağlantı yolunu inceledi. Daha sonra Büyükşehir Belediyesinin Araklı’da bulunan Yol Yapım Bakım ve Onarım şantiyesinde denetimlerde bulunan Başkan Zorluoğlu, son olarak da Araklı Belediyesini ziyaret ederek Belediye Başkanı Recep Çebi ile görüş alışverişinde bulundu.
 
18 İLÇEMİZDE İZ BIRAKMAK İSTİYORUZ
İncelemelerinin ardından açıklamalarda bulunan Başkan Zorluoğlu, sadece Ortahisar’ın değil 18 ilçenin Büyükşehir Belediyesi olduklarını belirterek “Görev süremiz içerisinde tüm ilçelerimizde iz bırakmak istiyoruz. Araklı Belediyesinin de isteği üzerine merkezdeki Erzurum-Rize Caddesi’ni Araklı’ya ve Trabzon’a yakışır güzel bir cadde haline getirmek için çalışmalar sürüyor. Projeye cephe sağlıklaştırmasının ilave edilmesi de çok önemli. Proje tamamlandıkça biz de buranın üstünü ve aydınlatmasını gerçekleştireceğiz. Ayrıca cephe sağlıklaştırma kısmında da Araklı Belediyesine ilave destek vereceğiz” diye konuştu.
 
ARAKLI HAK ETTİĞİ PAYI ALACAK
Araklı Mataracı, Çamlıca, Yassıkaya, Yalıboyu bağlantı yolunu inceleyerek aciliyetini tespit ettiklerini vurgulayan Başkan Zorluoğlu, “Önemli bir yol. Araklı Belediyemiz altyapısı itibarıyla iyi bir çalışma yapmış. Araklı’da vatandaşlarımızın da yol yapımına katkı vermesi, devlet-vatandaş iş birliği açısından özellikle bu zor zamanlarda çok önemli. Karşı taraftaki yola da alternatif oluşturan önemli bir çalışma. Mahallelere ulaşımı da çok daha cazip hale getiriyor. Önemli bir yol olarak gördüm ve gerekli talimatları verdim. Devamını inşallah beraber tamamlarız.  Bu ve buna benzer çalışmalarla gerek merkezde gerek mahallelerde Araklı’ya hizmet etmeye devam edeceğiz. Bütün ilçelerimizin hizmetkarıyız. Araklı da kendine düşen payı, nüfusu ve büyüklüğü ile orantılı olarak almalı” dedi.
 
ZORLUOĞLU PLAJ İÇİN TALİMAT VERDİ
Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi’nin Kalecik ve Yalıboyu’nda denize girmek için uygun yerler olduğunu belirtmesi ve plaj yapımı için yardım istemesi üzerinde değerlendirmede bulunan Başkan Zorluoğlu, “Trabzon’da Beşikdüzü’nden Of’a kadar insanlarımızın denize girebilecekleri yerler yapmaya çalışıyoruz. Şimdi Sürmene’de yaptık, Of’ta düşünüyoruz. Şehir merkezinin çok yakınında olan Yalıncak’ı da projelendiriyoruz. Arkadaşlara talimat veriyorum, değerlendirmeler sonucunda Araklı’da da proje çalışması yapabiliriz” ifadelerini kullandı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber