banner240
banner237
banner238

BAŞKAN ZORLUOĞLU MUHTARLARI AĞIRLIYOR

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, daha yaşanılabilir bir Trabzon için çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Şehrin dinamikleri ile istişareye önem veren Başkan Zorluoğlu, bu kez mahalle muhtarlarını makamında ağırladı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, şehrin sorunlarını çözmek adına tüm kesimleri dinlemeye devam ediyor. Bulduğu her fırsatta ilçeleri ziyaret etmeye özen gösteren Başkan Zorluoğlu, aynı zamanda ilgili daire başkanları ve TİSKİ yetkililerinin de katılımıyla muhtarları makamında ağırlıyor. Vatandaşlardan gelen sorunları muhtarlar aracılığı ile ilgiyle dinleyen Başkan Zorluoğlu, gerekli notları alarak, ilgili birimleri harekete geçiriyor.
 
YOL ARKADAŞLIĞI YAPIYORUZ
Muhtarları ağırlamaktan memnuniyet duyduğunu belirten Başkan Zorluoğlu, “Göreve geldiğimiz ilk günden itibaren 18 ilçemizde bulunan 704 mahallemizdeki muhtarlarımızla adeta yol arkadaşlığı yapmaktayız. Mahalleleri için gecesini gündüzüne katarak çalışan muhtarlarımızla sık sık bir araya gelerek sorunların çözümü noktasında yoğun gayret göstermekteyiz. Koronavirüs salgını nedeniyle bazı işlerimiz aksamış olabilir fakat ne söz verdiysek hepsini yerine getireceğiz. 2021 yatırım planımızda 18 ilçe ve tüm mahallelerimiz için bir plan hazırladık. Bu plan doğrultusunda hizmetlerimiz devam edecek. Acil olan konulara ekiplerimiz zaten müdahale ediyor. Mahalle muhtarları olarak benim tüm yatırımlarımı takip edin. Sizler vatandaşımızın sesi olmak için seçildiniz. Şu an Trabzon’da ciddi bir altyapı işine girdik. Ortahisar ilçemizin altyapısını tümüyle yeniliyoruz” ifadelerini kullandı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber