banner240
banner237
banner238

BAŞKAN ZORLUOĞLU’NDAN RAMAZAN AYI MESAJI

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, on bir ayın sultanı Ramazan ayı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

İslam alemi tarafından büyük özlemle beklenen Ramazan ayının tüm bereketiyle yüreklere mutluluk ve huzur getirmesi temennisinde bulunan Başkan Zorluoğlu, tüm hemşehrilerinin mübarek ayını tebrik etti.  

ORUÇ, İBADET VE SABIR AYI
Mesajında Ramazan ayının taşıdığı anlam ve öneme vurgu yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, “Gönülleri yakınlaştıran, dargınlıkları unutturan, kardeşlik ve iyilik duygularının yeşermesine imkan veren on bir ayın sultanı mübarek Ramazan ayına erişmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Ramazan ayı oruç, ibadet ve sabır ayıdır. Allah'ın rahmet ve bağış kapılarının açıldığı aydır. Sevgili Peygamberimiz, Ramazan ayında içtenlikle yapılan dua, ibadet ve iyiliklerin Allah katında daha değerli olacağını bildirmiştir.  İnsanın kendisini disipline ettiği, iç dünyasını gözden geçirdiği Ramazan ayı, manevi dünyamızın her türlü olumsuzluktan arınması için de en büyük vesiledir. Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu cehennemden kurtuluş olan Ramazan-ı Şerif; milletimiz, İslam alemi ve tüm insanlık için hayırlara vesile olsun. Cenab-ı Allah ibadetlerimizi kabul eylesin, bizleri birlik ve beraberlik içerisinde Ramazan Bayramı'na kavuştursun" ifadelerini kullandı.

BUGÜNLERİ AŞMAK İÇİN DUA EDELİM
Başkan Zorluoğlu ayrıca geçen yıl düzenledikleri Ramazan etkinliklerini koronavirüs salgını nedeniyle gerçekleştiremeyeceklerini belirterek “Bu yıl birlik beraberliğimizi pekiştirecek kapsamlı Ramazan etkinlikleri düzenlemek istiyorduk ama koronavirüs salgını nedeniyle planlarımızı ertelemek durumunda kaldık. Zor bir süreçten geçiyoruz ve bu noktada hepimize büyük görevler düşüyor. Bu mübarek ayda zor günleri aşmak için dua ederek ve belirlenen kurallara uyarak herkesin bir arada olduğu güzel günlere kavuşmayı gönülden diliyorum. Bu duygu ve düşüncelerle on bir ayın sultanı Ramazan-ı Şerif’in başta Trabzonlu hemşehrilerim olmak üzere tüm İslam âlemine sağlık, huzur ve mutluluk getirmesini en kalbi duygularımla temenni ediyorum” dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber