banner240
banner237
banner238

Başkent’te gündem Adliye Sarayları

AK Parti Trabzon Milletvekili Salih CORA, Of ve Akçaabat Adliye Sarayları ile ilgili son detayları paylaştı

AK Parti Trabzon Milletvekili Salih CORA, 5. Yasama Yılı başlangıcıyla birlikte Trabzon'daki saha çalışmalarında kendisine iletilen talepleri ilgili Bakanlıklara iletme sürecini başlattı. 

Milletvekili CORA ilk etapta Adalet Bakanı Abdülhamit GÜL'ü makamında ziyaret ederek Trabzon Bölge Adliye Mahkemesi ve diğer adliye binalarına ilişkin beklentileri paylaştı.

AKÇAABAT VE OF İÇİN SEVİNDİREN GELİŞME

Ziyarette, Trabzon’da yatırım sürecinde olan İlçe Adliyeleri ile ilgili değerlendirmelerde bulunuldu.

Ziyaretle ilgili detayları paylaşan Milletvekili CORA, bir süre önce ihalesi iptal edilen Akçaabat Adliye Sarayının yeniden ihaleye çıkacağını, Of Adliye Sarayı kamulaştırma ödeneğinin ise ilgili kurumlara aktarıldığını duyurdu.

CORA, “Adalet Bakanımız Sayın Abdülhamit GÜL beyi ziyaret ederek şehrimizde yatırım programında olan Of, Araklı, Akçaabat ve Vakfıkebir adliyeleri ile ilgili yatırım sürecini değerlendirdik.

Of Adliye binasının kamulaştırma ödeneği ilgili kuruluşlara aktarıldı. Akçaabat Adliyesinin iptal edilen ihalesi yeniden İlana çıkacak.” dedi.

GÜLDOĞAN’A PROJELERİ ANLATTI

Yeni yasama yılında çalışmalarına hızlı başlayan Milletvekili CORA, İŞKUR Genel Müdürü Oğuz Kağan GÜLDOĞAN’ı da ziyaret etti.

Trabzon’daki projelere yönelik bilgilendirmelerde bulunan CORA, “İŞKUR Genel Müdürümüz Sn. Oğuz Kağan GÜLDOĞAN Beyi ziyaret ederek hayvancılıkla geçimini sağlayan ve aile işletmeciliği yapan çiftçilerimize İŞKUR kapsamında prim ve gelir desteği sağlanması için hazırladığımız projeyi sunduk. Bu projeye göre 5 inek bakan aile işletmesindeki kadın işletmeciye, bir başka ifade ile çiftçiye, prim teşviki verilmesini talep ettik.” ifadelerini kullandı.

HAYIRLI OLSUN DİLEKLERİNİ İLETTİ

CORA’nın son durağı Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı oldu. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığına atanan Bakan Yardımcıları Adnan ERTEM, Prof. Dr. Lütfihan ALPKAN, Op. Dr. Ertuğrul SOYSAL ve Faruk ÖZÇELİK’i ziyaret ederek çalışmalarında başarı dileklerini iletti.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber