Beşirli Dolgu Alanı Düzenlemesi Çalıştayı gerçekleştirildi

TTSO - Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından ‘Beşirli Dolgu Alanı Düzenlemesi Çalıştayı’ gerçekleştirildi. Çalıştaya TTSO adına Başkan Yardımcısı Murat Zeki Solak katıldı.

Beşirli Dolgu Alanı Projesi’nin fonksiyonlandırılması hakkında istişarelerde bulunmak üzere düzenlenen çalıştayın açılışında konuşan Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, “Bu projenin şehrin turizmine ve ticaretine değer katacağına inanıyoruz. Projenin şehrimizin sosyal yaşamına renk katmasını istiyoruz. Bizden önceki dönemde başlatılan bu projeye bugün bir başlangıç yapmış oluyoruz. Bugün sizlerin fikirleriyle, şehrimize ve bölgemize uzun yıllar çok önemli hizmetler görecek bir alan inşa edeceğiz. Bu alanla ilgili mutlaka herkesin bir fikri ve görüşü vardır. Beşirli Dolgu Alanını sadece Trabzon’un değil tüm bölgenin istifadesine sunabileceğimiz bir vasıfta dizayn etmemiz ve bunu kentimize kazandırmamız gerekiyor. Bu manada proje ekibimiz hazır. Sizlerin fikirleri ile başlıyoruz. Ulusal ve uluslararası deneyimlerden ve örneklerden faydalanmamız gerekiyor. Bu bizim için bir prestij projesidir. İddialıyız, Karadeniz’in en güzel sahil projesi olarak ödüller kazanacağımız, birçok bölge insanının, yabancı turistin burayı görmek için geleceği önemli çalışmayı bugün başlatıyoruz” dedi.

Zorluoğlu “Sahil yolunun dolgu olarak geçmesiyle, Trabzon sahilden uzaklaştı, denize zor ulaşır hale geldi. Bizim Büyükşehir Belediyesi olarak iddiamız görev süremiz içinde Trabzon’u denizle daha yakın hale getirmek ve bunun için gerekli bağlantıları kurmak” diye konuştu.

Çalıştay kapsamında Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanı Murat Öztürk tarafından katılımcıları bilgilendiren sunum yapıldı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber