BİR ALKIŞ DA DBB’NİN SOSYAL MEDYA HESAPLARINA

Devrim AKTÜRK

Özellikle bir önceki Diyarbakır Valisi ve Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Sn. Münir Karaloğlu’nun başlattığı “Kerem Ke” çalışmasıyla birçok ilke imza atıldı.

Bunlardan bazılarını sayacak ve siz değerli okurlarımıza sunacak olursak; 
Başım Gözüm Üstüne,
İki Gözüm Diyarbakır,
Diyarbakır Dergisi (Sosyal medya tanıtımları),
Vb. diğer çalışmalar…

Bu çalışmaların ve hashtag girişimlerinin dışında, bir de her gün 12 tane sosyal medya paylaşımlarının da yapılması, Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi’nin ve Diyarbakır şehrinin ön plana çıkmasına vesile oldu.

Sonuç mu?

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi art arda 2 kez tüm büyükşehir belediyeleri arasında en çok ziyaret edilen ve etkileşim alan sosyal medya hesabı oldu. Bu konuda Büyükşehir Belediyesi’nin sosyal medya hesabını yönetenleri tebrik ve takdir etmek elzemdir. 

Dilerim Diyarbakır’ın yeni Valisi ve Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Sn. Ali İhsan Su da bu konuda sosyal medya çalışmalarına hız vererek, yeni paylaşımlarda bulunur. Çünkü bir önceki Diyarbakır Valisi Münir Karaloğlu sosyal medyayı aktif kullanarak, şehri bir de kendi sosyal medya hesaplarından tanıtıyordu. Yiğidi öldür, hakkını yeme sözü çok kişice bilinir bir deyimdir. Kendilerine de yeni görevlerinde başarılar diliyorum…

Bir sonraki yazımızda görüşmemiz dileğiyle. Hoşça kalın…

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber