banner240
banner237
banner238

BİZLER EŞİNİZ DEĞİL EŞİTİNİZ.

 Medeni Kanunun Kabulünün 95 .Yılında 8 Mart 2021 saat 21.00'de  Dünya Kadınlar gününde KİKAP TRABZON Derneği ve Trabzon Hukuk Fakültesi Hukuk Klinikleri Kulübü  işbirligi ile Pandemi nedeniyle zoom toplantısı olarak  düzenliyecegimiz etkinlikte Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç beyi Şiddet Maduru Kadınlar icin Ortahisar  Belediyesi tarafindan verilen hizmetler konusunda bilgilenmek için konusmacı olarak davet ettik.Şehrimizde  acılacak 2. Kadın Konukevi ve Kadın Danışma Merkezi ile ilgili gelişmeler ve Yeni  Açılan Kadın Danışma Merkezi  Destek Hattının 24 saat hizmet vermesi konusunun KİKAP TRABZON Derneği olarak takipçisiyiz.


 Ortahisar Belediyesi Kadın Danişma Merkezi Destek Hattı sabah 10.00-akşam 16.00  arasında Kent Konseyi Ofisinde destek veriyor.
 04622336100 Belediye Santrali/1541
 8 Mart Akşamı ayrıca Trabzon Hukuk Fakültesi  Medeni Hukuk ABD Bşk Dr.Ögt.Üyesi  Seda Gayretli Aydın bizi "Medeni Hukuk ve Kadın " konusunda
 Emekli Aile Mahkemesi Hakimi Av.Eray Karınca Zoom daki toplantiya Ankara'dan katılarak Kadina Şiddetin Önlenmesi ve 6284AileninKorunması ve Kadına Şiddetin Önlenmesi  Konusunda toplumu ve Hukuk Fakultesi Ögrencilerini bilgilendirecek.


 KİKAP TRABZON Bşk.Mak.Y.Müh.

Nilgün Turan

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber