banner240
banner237
banner238

Çay Yapmayan Eşini 49 Yerinden Bıçaklayan Cani Kocadan, Kan Donduran İfade

Eskişehir'de, aralarında şiddetli geçimsizlik olan eşini, olay günü 'çay yap' teklifini kabul etmediği için 49 yerinden bıçaklayarak öldüren sanığın yargılanmasına başlandı.

Çay Yapmayan Eşini 49 Yerinden Bıçaklayan Cani Kocadan, Kan Donduran İfade
"BANA KÜFÜR ETTİ VE 'SENİ ALDATTIM' DEDİ, SONRASINI HATIRLAMIYORUM"

Eskişehir 3.Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davanın ilk duruşmasına tutulu sanık S. D.(36), oğlu O.D., avukatlar ve yakınları katıldı. Mahkeme Başkanının 'Karını neden öldürdün?' sorusuna cevap veren tutuklu sanık S.D., "Psikolojik rahatsızlığım var. Bana küfür etti ve 'seni aldattım' dedi. Bunları benim yüzüme karşı söylüyordu. Olay günü çay yapmasını söyledim. 'Hayır yapmam' diyerek bağırdı. Sonrasını hatırlamıyorum. Olayı nasıl gerçekleştirdim yemin ederim bilmiyorum" ifadelerini kullandı.

Çay Yapmayan Eşini 49 Yerinden Bıçaklayan Cani Kocadan, Kan Donduran İfade
"ANNEM 'SEN CİNLİSİN, PERİLİSİN' ŞEKLİNDE SÖZLER SÖYLÜYORDU"

Cinayet sırasında evde olan çocukları O.D. ise olay anını anlattı. Babasından şikayetçi olmadığını söyleyen O.D., "Birlikte yaşıyorduk. Hep kavga ederlerdi. Annem 'sen cinlisin, perilisin' şeklinde sözler söylüyordu. Babam anneme 'çay yap' dedi, yapmayınca babam da kendine hakim olamadı ve annemi öldürdü" diye konuştu. Mahkeme heyeti tutuklu sanık S.D.'nin mevcut halinin devamına karar verirken, dosyadaki eksiklerin giderilmesi için duruşmayı 2 Kasım tarihine erteledi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber