Çebi Vakfı'nın ramazan  ihtiyaç sahiplerine yardım yapıyor

Vakıf Araklı'da yaşayan mağdur ve muhtaç ailelerin ihtiyaçlarının karşılanması niyetiyle başlanılan destek çalışmalarına, muhtaç aileler ve hayırsever insanlar arasında köprü olmaya devam ediyor. 

2020 yılında başlayan Covid 19 salgını nedeniyle zor günler yaşayan muhtaç ailelerin ihtiyaçlarının artmasıyla yapılan yardımlar daha da önemli bir boyuta gelmiştir.

Bu ve bundan sonraki süreçlerde vakıf gerçek ihtiyaç sahiplerini tetkik ederek kayıt altına almış ve vakıfa ulaştırılan bağış ve diğer katkılarla 2021 yılında 1100 ihtiyaçlı ailenin muhtelif giderlerini karşılamıştır.

Başta Vakıf Onursal Başkanı Yaşar Kaptan Çebi ve Vakıf Yönetim Kurulu Başkanı Tayfun Çebi'nin hamiliğinde vakıf mütevelli heyeti, ailenin yardımsever bireylerinin katkılarıyla büyük bir titizlikle oluşturulan bu çalışmada Araklı ilçesinde bulunan okullardaki yetim, öksüz ve ihtiyaçlı öğrenciler üzerinden ailelere ulaşılarak hakkaniyetli bir dağıtım yapılmıştır.

 Dağıtım çalışmasında başta Vakıf Genel Sekreteri Ayşe Çebi, Araklı Çebi Derneği  Başkanı İsmet Çebi ve Ahmet Ziya Çebi görev almışlardır.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber