CHP Gençlik Kolları Myk Üyesi Sercan Çelik Nilüfer Çayı umut saçan değil ölüm saçan bir dere oldu.

Google'da Abone Ol
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

CHP Gençlik Kolları Myk Üyesi Sercan Çelik Nilüfer çayı ile ilgili yazılı açıklama yaparak tepki gösterdi. Çelik  açıklamasında; “Bursa her açıdan maalesef çok talihsiz bir hizmet dönemi yaşıyor.

Şehrimiz her geçen gün vizyonsuz bir bakış açısına daha fazla mahkum olurken, tüm ilçelerde olduğu gibi Nilüfer’imizde de, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile Büyükşehir’in sorumluluk alanındaki kamusal değerlerimiz adeta gözlerimizin önünde yok olup gidiyor.” dedi.

Nilüfer Çayı umut saçan değil ölüm saçan bir dere oldu. Nilüfer’in bu haliyle aynı zamanda bu Marmara Denizi için de çok ciddi bir kirlilik kaynağı.

Marmara’daki müsilaj sorununun baş sebeplerinden birisi de Nilüfer Çayı’nın kirliliğidir.

Her seçim döneminde gündeme gelen ama bir türlü çözülmeyen bir sorun oldu.

Şunu kesin olarak söyleyebiliriz:

Nilüfer Çayını kirleten sebepler ortadan kalkmadıkça Marmara Denizi’ni kurtaramayız” ifadelerini kullandı.

CHP Gençlik Kolları Myk Üyesi Sercan Çelik Nilüfer Çayı umut saçan değil ölüm saçan bir dere oldu.
0

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter

Giriş Yap

Trabzon Manset ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

KAI ile Sohbet Et

Yapay zeka asistanı
Sohbet sistemi şu anda aktif değil. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.