CHP Ortahisar Belediye Başkan adayı Salih Akyüz kimdir?

Türkiye 31 Mart 2019'da gerçekleştirilecek olan seçimin sürecine girerken partiler belediye başkan adayların ıaçıklamaya devam ediyor. Bu noktada CHP'nin Trabzon Ortahisar Belediye Başkan Adayının Salih Akyüz oldu.Salih Akyüz kimdir, nerelidir, ne iş yapmaktadır gibi sorular merak konusu oldu. İşte detaylar

Salih Akyüz kimdir?

Salih Akyüz kimdir?

Trabzon'un Of ilçesi doğumludur. Eğitimini Trabzon'da Karadeniz Teknik Üniversitesi'nde tamamladı. 30 yılı aşkın süredir kendi firmasıyla mimarlık yapmaktadır.

Akyüz adaylığı ile ilgili daha önce yaptığı açıklamada şöyle konuşmuştu;

“Bu kent, sokaklarıyla vadileriyle coğrafyasıyla tarih kokan, çok güzel bir şehir. Bu kenti sevmemiz lazım, bu kente saygı duymamız lazım. Aynı şekilde bu kentte yaşayan insanları sevmemiz lazım, bütün insanlarımızla kucaklaşmamız lazım. Bir birimize olan saygımızı, sevgimizi, hep beraber Trabzon kenti insanları olarak yükseltmemiz lazım. Her şey sevgiden, saygıdan ve çalışmaktan geçiyor. Ve bunu Trabzon’da bu kurguyu sağlayacağız. Sahaya çıkacağız. Artık bundan sonra diğer aday arkadaşımla buluşacağız. Böyle bir yol açıldı ve bundan sonraki bütün çalışmalarımızı, kurgularımız var, çalışma çizgilerimiz var. O yönde çalışmalarımıza tam saha başlayacağız” 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber