ÇÖZÜM BİZDEDİR

ÇÖZÜM BİZDEDİR

İYİ Parti Trabzon Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Prof. Dr. Atakan Aksoy, Of ilçesinde bir dizi ziyarette bulundu. Aksoy, CHP Of İlçe Başkanlığı’nda yaptığı konuşmada, “Halkımızın sorunları inşallah yakında çözüm bulacak bu çözüm de bizdedir” dedi.

CHP İstanbul Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu’nun aday tanıtım toplantısına katıldıktan sonra Trabzon’a dönen İYİ Parti Trabzon Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Prof. Dr. Atakan Aksoy, Trabzon’a gelir gelmez çalışmalarına kaldığı yerden devam etti. 31 Mart 2019 Mahalli İdareler Seçimi çalışmaları kapsamında Of ilçesinde bir dizi ziyarette bulunan Aksoy, ilk olarak İYİ Parti Of İlçe Başkanlığı’na gitti. İlçe Başkanı Avni Karamustafaoğlu ile görüş alışverişinde bulundu.

FELSEFEMİZ PROJE

Trabzon’un geleceği için İYİ Parti teşkilatları olarak var güçleriyle çalışmaları gerektiğinin altını çizen Prof. Dr. Aksoy, “Biz başarıya ulaşırsak şehrimiz kazanacak. Biz başarıya ulaşırsak vatandaşımız kazanacak. Biz başarırsak Trabzon’un zenginlikleri şehrin insanının hizmetine sunulacak. İlçelerimiz büyükşehir kelimesinden korkmayacak. Büyükşehir büyük işlerle uğraşacak. Büyükşehrin büyük işleri olacak. İlçelerimiz rahat edecek. Milletimiz artık yuvarlak laf İstemiyor biz ayrıntıyla konuşacağız. Bizim felsefemiz proje bu projeleri de sizlerin de yardımıyla Trabzonlu hemşehrilerimize sunacağız” dedi.

ÜLKE İÇİN ÖNEMLİ

İYİ Parti İlçe Başkanlığı ziyaretini müteakiben ilçe teşkilatıyla Of Orta Camii’nde Cuma namazını kılan Aksoy Of Ziraat Odası’na gitti ve burada da bir konuşma yaptı. Buradaki konuşmasında bazalt taşından gübre projesini anlatan Aksoy, şu ifadeleri kullandı: “Bazalt taşından gübre üretecek ve bunu çok makul bir ücretle halkımızın kullanımına sunacağım. Ben bu projeyi Trabzon için bilge için hatta Türkiye için çok önemli görüyorum. Trabzon’un bir kalkınma ruhu kazanmasını istiyorum.”

KENDİ ADAYIMIZ GİBİ…

Of Ziraat Odası ziyaretinden sonra ilçe esnafını da gezen Aksoy, kendini tanıttı ve Of esnafından destek istedi. Prof. Dr. Aksoy, ardından CHP Of İlçe Başkanlığı’nda  İlçe Başkanı Fahri Kaptanoğlu ve ilçe yönetimi tarafından karşılandı. Kaptanoğlu, Cumhuriyet Halk Partisi olarak Atakan Aksoy’a destek olacaklarının altını çizdi ve şunları söyledi: “Bu ittifak bizler için çok iyi oldu. Trabzon için de iyi olacağından da şüphemiz yok. Atakan Aksoy Hocamızı kendi adayımız gibi destekleyeceğiz. El ele omuz omuza hep birlikte Of sokaklarını arşınlayacağız. Adayımız şehrimize hayırlı uğurlu olsun.”

DAYANIŞMA FOTOĞRAFI

CHP Of İlçe Başkanı Fahri Kaptanoğlu’nu dinledikten sonra sözü devralan Aksoy, Kaptanoğlu’na teşekkür etti ve şu ifadeleri kullandı: “Bu ittifakın oluşmasında bir iradeyi ortaya koyan genel başkanlarımıza teşekkürü borç bilirim. Sizlerin gücünden güç alıyoruz ve size de güç vermek konusunda kararlıyız. Halkımızın sorunları inşallah yakında çözüm bulacak bu çözüm de bizdedir.” Konuşmasının ardından CHP İlçe Yönetimi ve İYİ partililerle dayanışma fotoğrafı çektiren Aksoy, çalışmalarına devam etmek üzere ilçeden ayrıldı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber