banner240
banner237
banner238

Cumhurbaşkanı Erdoğan: ''Balkon konuşmamızı yapacağız''

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 31 Mart yerel seçimleriyle ilgili açıklamalarda bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları şöyle:

"Türkiye seçimleri olgunluk içinde tamamladı. Milletimiz yüksek bir katılım gösterdi. Sonuçların hayırlı olmasını diliyorum.

Şekillenmeye başlanan sonuçlara göre tüm belediye başkanlarımız, meclis üyelerimiz, muhatarlarımızı tebrik ediyorum.

Biraz sonra Ankara'ya hareket edeceğim. Seçim sonuçlarını Ankara'da takip edeceğim.

AÇIK ARA BİRİNCİ OLDUK

AK Parti olarak 3 Kasım 2002'den bu yana açık ara 1. parti olarak çıktık. Ortağımız MHP'yle birlikte ittifaklarda da 1. olduk.

Her kazanç ve kayıp milletimizin takdiridir. Bu kabullenilmesi gereken bir gerekliliktir. Kaybettiğimiz yerlerde yeteri kadar başarılı olamadığımızı kabul ederek hareket edeceğiz.

BEKA KONUSUNDA VERDİĞİMİZ MESAJLAR İYİ ANLAŞILDI

Doğu ve güneydoğudaki sonuçları çok önemli görüyorum. Bu sonuçlar Kürt kardeşlerimizin iradelerini terör örgütlerine teslim etmeyeceğini göstermiştir. Beka meselesi konusunda verdiğimiz mesajın gayet iyi algılandığını görüyorum.

ÖNÜMÜZE BAKACAĞIZ

Milletimizin birliğini, beraberliğini bozarak ülkemize diz çktürmeye çalışanlara karşı 81 ilimizdeki vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Bundan sonraki seçimler 2023 Haziran'ın da olacaktır. Artık sık sık seçimlerle iç içe olmayacağız. Önümüze bakacağız.

EKONOMİDE REFORM DÖNEMİ

Cumhurbaşkanı olarak şahsım yürütme görevinde vekillerimiz yasama görevinde hedefe ulaşmak için gece gündüz çalışacağız. Gündemimizde çok önemli bir reform paketi var. Ekonomide reformların hayata geçirileceği, uzun bir dönem var.
Özellikle terör örgütlerine nefes aldırmadan ülkemizi huzur adası haline getirmek için çalışacağız. Ülkemizin 2023 hedeflerine ilerlemesi için adım adım çalışacağız.

BAHÇELİ'YE TEŞEKKÜR

Cumhur İttifakı olarak çıktığımız bu yolda Sayın Bahçeli'ye, mesai arkadaşlarına, benim mesai arkadaşlarıma, partilerin ilgilerine, bütün teşkilatlarda çalışan, bu sabaha kadar da çalışacak yol arkadaşlarıma da; şahsım, partim ve milletim adına teşekkür ediyorum."

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber