Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Dikkat Çeken EURO 2024 Yorumu: Masraftan Kurtulmuş Olduk

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Almanya ziyareti dönüşü gazetecilerin sorularını yanıtladı. Erdoğan, Türkiye ve Almanya'nın aday ülkeler olduğu EURO 2024'ün Almanya'da düzenlemesiyle ilgili "Çok modern ve kilometre olarak çok daha iyi tesislerimiz var. Hayırlı olsun. Neticede masraftan kurtulmuş olduk." diyerek dikkat çeken bir yorumda bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın EURO 2024 ile ilgili gazetecilere yaptığı açıklama şöyle;

"ÇOK DA ÖNEMSEMEDİM, NETİCEDE MASRAFTAN KURTULMUŞ OLDUK"

"Açık konuşayım. Çok da önemsemedim. Bu hep böyle dönüyor. İki dünya kupasını veriyorsun, bir Avrupa kupasını veriyorsun. Aynı ülkede bunu yapıyorsun. Türkiye'ye gelince şöyle böyle diyorsun. Tesis ise bizim şu anda Almanlardan geri kalan bir halimiz yok. Çok modern ve kilometre olarak çok daha iyi tesislerimiz var. Hayırlı olsun. Neticede masraftan kurtulmuş olduk."

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Dikkat Çeken EURO 2024 Yorumu: Masraftan Kurtulmuş Olduk
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan
EV SAHİPLİĞİ ALMANYA'NIN OLDU

Türkiye ve Almanya'nın düzenlemek için aday olduğu EURO 2024'ün ev sahibi, İsviçre'nin Nyon kentindeki UEFA merkezinde gerçekleştirilen oylama sonucunda belirlenmişti. İki aday ülkenin temsilcilerinin gerçekleştirdiği sunumların ardından UEFA Yönetim Kurulu tarafından yapılan oylama sonucunda Almanya, EURO 2024'ün ev sahipliğini üstlenme hakkı kazanmıştı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Dikkat Çeken EURO 2024 Yorumu: Masraftan Kurtulmuş Olduk
 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber