ÇYDD Trabzon Şubesi, "Kadınlar İstanbul Sözleşmesi'nden Vazgeçmiyor"

"İstanbul Sözleşmesi’ni Uygulatacağız" sloganıyla verdiğimiz kadına karşı şiddet mücadelesine, Resmi Gazete’de yayımlanan Cumhurbaşkanı Kararnamesi ile kilit vuruldu.

Kadınlara Yönelik Şiddet ve Aile İçi Şiddetin Önlenmesi’ne ilişkin olan bu uluslararası sözleşmenin hukuken usulsüz bir şekilde feshedilmesinin ardından şimdi mücadelemiz, "Kararı Geri Çek, Sözleşmeyi Uygula!" Sloganıyla devam ediyor. 

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Trabzon Şubesi bünyesinde yer alan Toplumsal Cinsiyet Atölyesi’nin 2 Nisan 2021 tarihinde gerçekleştirecek olduğu "Kadınlar, İstanbul Sözleşmesi’nden Vazgeçmiyor!" konulu toplantısının konuğu ÇYDD Trabzon Şubesi üyesi ve Trabzon Barosu Başkanı Av. Sibel Suiçmez olacaktır. 
Söyleşimiz Gönül Çağdaş  yönlendiriciliğinde gerçekleşecek olup konuğumuz Av. Sibel Suiçmez, İstanbul Sözleşmesi’nin hukuki değeri ve toplumsal yaşamda etkileri hakkında bizleri bilgilendirecektir.

Etkinliğimiz halka açık olup, Çağdaş Gençlik bünyesindeki öğrencilerimizi, üyelerimizi, diğer şube yöneticilerimizi  ve diğer tüm katılımcıları aramıza bekliyoruz. 

GoogleMeet web sayfası üzerinden:
https://meet.google.com/hsw-tkqx-ogq
girerek etkinliğimize katılabilirsiniz. 


ÇYDD TRABZON ŞUBESİ YÖNETİM KURULU

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber