Darbelere karşı  dimdik ayaktayız!

Trabzon Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Ömer Hakan Usta, 15 Temmuz 2016 tarihinde gerçekleşen hain darbe girişimine karşı milletçe verilen destansı mücadelenin üçüncü yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Şoför esnafı olarak, darbelere karşı dimdik ayakta olduklarını belirterek, “Her zaman Milletimiz; ülkesine ve Devletine canı pahasına sahip çıkacaktır” ifadelerini kullandı.

Başkan Hakan Usta’nın açıklaması şu şekilde; “Türkiye Cumhuriyeti Devletinin birlik ve beraberliğini ve milletimizin serbest iradesi ile seçilmiş Cumhuriyet Hükümetimizi ve demokratik rejimimizi açıkça tehdit eden, 15 Temmuz 2016 tarihinde gerçekleşen Darbe ve Devletimizi İşgal Girişimini, 15 Temmuz'un yıldönümünde yeniden en kuvvetli bir biçimde bir defa daha kınıyoruz.

DARBELERE KARŞI DİMDİK AYAKTAYIZ

Devletinin ve Milletinin yanında yer alan şoför esnafımız, nereden ve kimden gelirse gelsin, darbelere karşı dimdik ayakta olmuş ve ayakta olmaya devam edecektir.

İMKAN TANINMAYACAKTIR

Hiçbir zaman Cumhuriyet ve Rejim Düşmanlarına bu mukaddes topraklarda Devletimizi ele geçirme fırsat ve imkânı tanınmayacaktır. Dün olduğu gibi bugün ve her zaman Milletimiz; ülkesine ve Devletine canı pahasına sahip çıkacaktır.

DEVLETİMİZİN YANINDAYIZ

Milletimizin asil iradesine dayanan demokrasimizi sahiplenme, yaşatma ve geliştirme noktasında; şoför esnafımız, her zaman olduğu gibi tek vücut halinde ve sarsılmaz bir irade ile Devletimizin, Milletimizin ve meşru Cumhuriyet Hükümetimizin yanında yer alacaktır.

DÜNYAYA DERS VERİLDİ

15 Temmuz 2016'da yüce milletimize ve devletimize acımasızca saldıran kirli eller kırılmış ve tüm dünyaya milli iradeye sahip çıkma azim ve kararlılığımız ülke olarak gösterilmiştir.

GELECEĞE KARARLILIKLA YÜRÜYORUZ

Hamdolsun ki bugün ülkemiz o hain gecenin yaşandığı günden daha güçlü durumdadır. Hedefleri olan ve geleceğe kararlılıkla yürüyen daha güçlü bir ülke konumundadır.

Trabzon Şoförler ve Otomobilciler Odası olarak bu düşüncelerle; ‘15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’ vesilesiyle ülkeye ihanet olarak kabul edilen her türlü girişimi kınıyorum. Vatanımız uğruna canlarını feda eden aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, gazilerimize şifalar dileyerek şükranlarımızı sunuyoruz.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber