DEMOKRAT AKÇAABAT’TA  ‘’GÖNÜLLÜ BELEDİYECİLİĞE DAVET EDİYORUM!’

DEMOKRAT AKÇAABAT’TA

‘’GÖNÜLLÜ BELEDİYECİLİĞE DAVET EDİYORUM!’

Demokrat Parti Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ercan Şılbır, Demokrat Parti Genel İdare Kurul Üyesi Ali Akar, Demokrat Parti İl Başkanı Halit Bıyıklı, Ömer Hacıoğlu ve partililer eşliğinde seçim çalışmalarına Akçaabat’ta devam ettiler.

Akçaabat’ın Pazar esnafı ve halkıyla bir araya gelen Şılbır, Demokrat Parti’nin Trabzon’da tekrar yer aldığını vurgulayarak partililer ile birlikte adeta gövde gösterisi yaptı.

BUYURUN GELİN MAAŞ ALMAYALIM!

Demokrat Parti Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ercan Şılbır, Akçaabat Atatürk Parkı’nda vatandaşla sohbet etti.

Akçaabat halkının sorunlarını dinleyip, projelerini anlatan Şılbır’a ilgi yoğundu.

Konuşmalarına Gönül Belediyeciliği diyorlar, ben onları gönüllü başkanlığa davet ediyorum diye başlayan Şılbır, ‘’Televizyonlarda, gazetelerde, halka reklam yapıyorlar. Belediyecilik gönül işidir, bizim belediyemiz gönül işidir diyorlar. Daha önce katıldığım canlı yayın programlarında bütün rakiplerimi davet ettim ama hâlâ bir cevap alamadım. Aksine eleştirildim. Yine davet ediyorum, madem gönül belediyeciliği diyorsunuz buyurun gelin maaş almadan, temsil ve ağırlama giderleri olmayan, yanıma gelecek olan eşime dostuma ısmarlayacağımız yemeği kendi cebimizden vermemiz şartı ile bir Belediye Başkanlığı yapalım. Ben noter huzurunda imza atıp onaylamaya varım, siz var mısınız?!’’ diyerek rakiplerine çağrıda bulundu.

AKÇAABAT’IN PAZAR ESNAFINA SAHİP ÇIKILMADI!

Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Şılbır Pazar gezisinde esnafla bir araya geldi.

Pazar esnafının şikâyetlerini dinleyen Şılbır, seçildiği takdirde kendilerinin ellerinden tutacağına söz verdi.

Vatandaşlar Şılbır’a, ‘’Bizler 10 sene önce buraya gece 12’de gelir, sabah ezanı okunmadan elimizde ki malları satıp köylerimize geri dönerdik. Öyle bir hale geldik ki 24 saatte dursak neredeyse hiçbir şey satamadan geri dönüyoruz. Bize üretimi yasakladılar, ne satacak ürün bulabiliyoruz ne de satacak bir insan.’’ Dediler.

Yeni bir Pazar yeri sözü veren Şılbır, yerli üretimi serbest kılmak için çalışacaklarını ve esnafın halinden ancak bir esnaf anlar diyerek kendilerine sahip çıkacaklarına söz verdi.

AKÇAABAT’IN EVLADIYIM!

Demokrat Parti Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ercan Şılbır, Akçaabat’lılara seslendi.

Bir Akçaabat’lı olarak ilçenin sorunlarını çok iyi bildiğini ifade eden Şılbır, ‘’Akçaabat’lının uzun yıllar en çok şikâyet ettiği konu ‘yaptım oldu’ hizmetleridir. Halkın fikri sorulmadan, ihtiyacın tam olarak ne olduğu tespit edilmeden yapılan tüm çalışmaların zaman içinde ağır aksak bir yürüyüş şekli aldığını bununda zaten zor olan şartları daha da zorlaştırdığını yönetimi devraldığımızda bu sorunları çözmek için İlçe Belediye Başkanlarımız ve meclis üyelerimizle birlikte koordineli bir şekilde çalışacağımızı ayda 1 kez halkımızla birlikte toplantı yapıp sorunlarını dinleyeceğimizi belirtmek istiyorum.’’ Diyerek sözlerini sonlandırdı.

Akçaabat halkından destek sözü alan Şılbır, çalışmalara devam etmek üzere ilçeden ayrıldı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber