DEMOKRAT PARTİ TRABZON BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI ERCAN ŞILBIR: TANZİM SATIŞI BİR ÇIKAR SATIŞIDIR!

‘’TANZİM SATIŞINA GEREK YOK, ÇÖZÜM ÇOK BASİT!’’

Cuma gecesi Trabzon Sebze ve Meyve Halinin mal alım günü nedeni olması ile Hal esnafını ziyaret edip, sorunlarını dinleyen Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ercan Şılbır ‘’Vatandaşımızın yanındayız, esnaf kardeşlerimizin derdine derman olacağız.’’ Dedi.

Sebze ve Meyve Halinde ki esnafları ziyaret eden Demokrat Parti Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ercan Şılbır hâl esnafının sorunlarını dinledi.

Büyük bir ilgiyle karşılanan Başkan Adayı Şılbır; ‘’ “Seçim sürecine az bir süre kaldığı bugünler de çalışmalarımıza her zamankinden daha fazla yoğunluk verdik. Ortahisar Belediye Başkan Adayımız Tahsin Azaklı ile hâlde mal alım günü nedeni olmasıyla buradayız. Halkımızın sorunlarını dinledik, hedeflerimizi açıkladık.’’ Dedi.

Hâl esnafının mağdur edildiğini belirten Başkan Adayı Şılbır; ‘’Tanzim satışı bu ülkede seçim çıkarı için yapılmış bir organizasyondur. 4 liraya, 5 liraya alınan patatesin soğanın Belediye aracılığı ile 3 liraya satılması akıllara sığmıyor. Yıllardır ticaret yapıyorum, zararına satıp kâr eden kimseyi göremedim.’’

Sözlerine çözüm yolu ile devam eden Şılbır; ‘’Belediyenin zararına sattığı patatesi soğanı halk kâr olarak görmesin, o arada ki fark senden benden çıkıyor. Çözüm çok basit, devlet yetki verecek hâlde ki esnaf 5 kuruş fark ile Pazar esnafına satacak, yaylada ki vatandaşta aynı fiyata yiyecek, merkezde ki vatandaşta aynı fiyata yiyecek. ‘’ dedi.

YERLİ TOHUMU YASAKLADILAR!

Trabzon Sebze ve Meyve Hâlinde esnafla birlikte çay içen, sohbet edip derdini dinleyen Başkan Adayı Şılbır iktidarı eleştirdi.

Yerli tohumu yasakladılar, halkı mağdur ediyorlar diye açıklama yapan Başkan Adayı Şılbır; ‘’Yerli tohumu yasaklayarak, halka zorla hibrit tohum aldırdılar, kaynaklarımızı tükettiler, vatandaşı ve çiftçiyi mağdur ettiler. Benim çocukluğum buralarda geçti, bu sokaklarda, bu pazarlarda büyüdüm. Ben küçükken kamyonlar malzeme yüklemeye yer bulamazken şimdi koyacak malzeme bulamıyorlar. Türkiye’yi bitirme politikası izliyorlar, halkımıza olağan gücümüzle bu izlenen yanlış siyaseti anlatmaya ve mahkum değilsiniz Demokrat Parti var demeye çalışıyoruz.’’ Dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber