DKİB'den Yeni Yıl Mesajı

2021 yılını Covid-19 pandemisinin yol açtığı olumsuzlukların kısmen de olsa devam ettiği, bu olumsuzlukların dünya ekonomisinde yol açtığı belirsizlikler, piyasalarda yaşanan çalkantılar gibi iş dünyamızı birçok alanda etkileyen olumsuzluklarla dolu bir yıl olarak geride bıraktık. Bu olumsuzluklara rağmen cefakar ihracatçımız, yılmadan bu olumsuzluklarla mücadele ederek, büyük rekorlara imza atarak olumsuzlukları olumluya dönüştürme başarısını göstermiştir. 2022 yılından ve gelecekten çok çok ümitliyiz ve daha büyük ihracat rekorlarına imza atmaya kararlıyız.

İhracatçılarımız belirsizliklerle dolu bu zor süreçte bile tempolarını düşürmeden ve hatta sağlıklarını bile ikinci plana atarak, ülkemiz için dünya için üretime devam etti, Doğu Karadeniz Bölgemizden dünyanın dört bir yanına ihracat gerçekleştirdi. Krizden çıkışın yolu olan ihracata sarılarak, katma değer üreten, istihdam sağlayan, ekonomimize katkıda bulunan tüm ihracatçılarımıza şükranlarımızı sunuyoruz.

Bununla birlikte, kuşkusuz basın camiamız da bu başarının önemli mimarlarından olmuştur. Kamuoyunda sesimiz her şeyimiz olan ve her daim yanımızda gördüğümüz bizleri motive eden değerli basın camiamız her yıl olduğu gibi 2021 yılında da Bölgemiz ihracatının geliştirilmesine yönelik yaptığımız çalışmalarda çok değerli katkıları olmuştur, destekleri olmuştur. Sorunlarımızın yetkili makamlara intikal ettirilmesi ve çözümü değerli Basın camiamız sayesinde olmuştur. Tüm basın camiamıza teşekkürlerimiz sunuyoruz Yeni yılınızı tebrik ediyoruz.

Bu vesile ile ihracatçılarımızın ve değerli basın camiamızın yeni yılını tebrik ediyor, tüm belirsizlikleri geride bırakarak 2022 yılında çok daha güzel ihracat başarılarına imza atmamız, toplumda gerilimlerin son bulduğu, her kesimin birbiri ile kucaklaştığı, belirsizliklerin son bulduğu bir yıl olması dileğiyle 2022 yılının ülkemize sağlık ve huzur getirmesini, Covid-19’un tarihten silindiği, etkilerinin ortadan kalktığı geleceğe ümitle baktığımız bir yıl olmasını temenni ediyorum.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber