Doğal Gaz Çalışmaları Başladı
Trabzon’un Araklı ilçesinde Doğal Gaz çalışmaları başladı. Kaymakam Ahmet Günaydın, Belediye Başkanı Recep Çebi, Ak Parti İlçe Başkan Yardımcısı Ahmet Serdan, belediye meclis üyelerinden Hüseyin Kalaycı, Mustafa Akgün, İmar ve Şehircilik Müdürü Zihni Hancı, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü İsmail Küçükdurmuş ve vatandaşlar doğal gaz çalışmalarını yerinde inceledi. Doğal gaz çalışmalarının açılışına TİSKİ, TELEKOM, AKSA, TEDAŞ gibi kurumların yetkilileri de katılım sağladı.
Belediye Başkanı Recep Çebi yaptığı açıklamada ‘’Araklılı vatandaşlarımızın özlemini çektiği doğal gaz çalışmalarını hayırlısıyla başlattık. Doğal gazın ilçeye kazanımı ile birlikte hava kirliliği en aza indirgenmiş olacak. Bunun akabinde doğal gazın tasarrufta başta olmak üzere birçok artısı bulunmaktadır. Projenin hayata geçirilmesini sağlayan Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanımız Sn. Berat Albayrak’a, İçişleri Bakanımız Sn. Süleyman Soylu’ya ve emeği geçen tüm herkese ilçe halkım adına teşekkür ediyorum. Araklı’ya hayırlı, uğurlu olsun.’’ İfadelerine yer verdi.
Belediye Başkanı Recep Çebi doğal gaz çalışmalarını yürüten işçilerle bir araya gelerek çalışmalar hakkında bilgi aldıktan sonra ilk kazmayı basın mensuplarının önünde vurarak hayırlı olsun dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber