Dr. ADNAN GÜNNAR’DAN KURBAN BAYRAMI MESAJI

AK Parti Trabzon Milletvekili Dr. Adnan Günnar Kurban Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.
Bayramların birlik ve beraberliğimizin pekiştiği, kardeşlik, yardımlaşma ve paylaşma duygularının en yoğun yaşandığı müstesna  günler olduğunu ifade eden Trabzon Milletvekili Dr. Adnan Günnar, “Covid-19 salgını olmasına rağmen Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde ve sahada canla başla çalışmaya devam ediyor, 2023 hedeflerimizi hayata geçirmek için var gücümüzle çalışıyoruz” dedi.
Milletimizin birlik, beraberlik ve kardeşlik ruhuyla üstesinden gelemeyecek hiç bir sorununun olmadığını ifade eden Günnar,   Bayram, barındırdığı hoşgörü, sevgi ve dayanışma ile birlikteliği, bütünlüğü, kardeşliği ve barışı daha da kuvvetlendirmektedir. İçerisinde bulunduğumuz pandemi sürecinde, koronavirüs salgını nedeniyle bu bayram akraba ve komşu ziyaretlerimizi telefonla arayarak veya uzaktan selamlaşarak gerçekleştirmeliyiz, temizlik, maske ve mesafe konusunda hassasiyetle davranmaya devam etmeliyiz” dedi.
Bu duygularla, yurt içi ve yurt dışında Ülkemizin ve Milletimizin bölünmez bütünlüğü, birlik ve beraberliği için, yürütülen mücadele sırasında şehadet mertebesine ulaşan, şehitlerimizin aileleri başta olmak üzere, aziz Milletimizin Mübarek Kurban Bayramını en kalbi duygularımla kutlar, Bayramın milletimize ve tüm İslam alemine sağlık, huzur ve mutluluk getirmesini Cenab-ı Allah’tan niyaz ederim. dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber