DÜNYA DEĞİŞİM AKADEMİSİ 113. MERKEZİNİ ALMANYA, BAD ELSTER’DE AÇTI!

“Şimdi değişim zamanı!” sloganı ile kısa zamanda yurt dışına açılan, dünyanın en güçlü değişim tekniklerini her yerde aynı itina ve titizlikle uygulayan Akademi’nin tam donanımlı Değişim Uzmanları, artık Almanya, Bad Elster’de de hizmet verecek.

Değişim macerasına herkesi davet eden; kendinizi keşfedin ve hayallerinizi gerçekleştirin diyen Değişim Uzmanları, esinlendikleri bir sözle de farkındalık yaratmaya çalışıyorlar:”Bir değişim yaşamak ve dünyayı değiştirebilmek için insan geçmişi geçmişte bırakmalı, geçmiş anılardan arınmalı ve geçmişin yüklerinden kurtulmalıdır. Ancak gerçek değişimi yaşayan kişi, orijinal hale gelebilir.” (Ünlü “Değişim Nedir Ve Nasıl Gerçekleşir?” kitabından)

Mekanda temel olarak Nefes, Biyoenerji, Vücut Çalıştırma, Konsantrasyon, Derin Gevşeme çalışmaları sunulacak olup Stres Yönetimi, Öfkeyi Dönüştürme, Korkuyu Aşma, Depresyondan Özgürleşme, Kıskançlık Kontrolü, Başarı, Kendini İfade Etme, İletişim Sanatı gibi arayışlarınıza uygun pek çok etkili programdan faydalanma imkanı var.

Değişim için kararlı olanların ilk adresi Dünya Değişim Akademisi’nin, bilgili deneyimli Uzmanları ve zengin pratik, teorik sunumları ile Almanya, Bad Elster’de de motivasyon dolu bir atmosferi var. İçinizdeki değişim ateşini yakabilir, daha aydınlık, mutlu yarınlara adım atabilirsiniz.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

Avatar
Sinan Şentürk 6 yıl önce

Dünya Değişim Akademisini bu gurur verici çabalarından dolayı kutlarım.



Günebakış Trabzon Haber