banner240
banner237
banner238

EMEKLİLERİN BİRLEŞİK GÜCÜ, SENDE KATIL.

22 Aralık 2020 tarihi itibariyle 30 kurucu üye tarafından Mehmet Öztürk başkanlığında kurulan,ve  Türkiye kamuoyuna Emeklilerin Ekonomik demokratik sosyal ve kültürel taleplerini duyurmayı amaçlayan ve gittikçe genişleyerek, büyüyerek kendine sosyal medyada önemli bir yer edinmiş bir platformdur. TÜRBEP bugüne kadar; emekli olan ve emeği ile geçinen bütün EMEKLİ kardeşlerimizin ekonomik, demokratik, sosyal hak ve özgürlüklerini hak mücadelesi sayan, demokratik bir platform olma ilkesi içinde hareket etmiştir. Belirlediği ilkeler doğrultusunda örgütlenme çalışmaları yapmış, 51  il temsilcilikleri 22 ilçe temsilciliği oluşturmuş ve bu çalışmalarını hızlı bir şekilde kurumsallaştırarak emin adımlarla hedefine ilerlemiş, ilerlemeye de devam etmektedir.
Kurumsallaşma yolundaki başarı derecemizin yüksek olduğunu; emeklileri konu alan diğer gruplar, platformlar ve sendikalarla sürekli bağlantı içinde bulunarak, yerel basın ve medyada kendi oluşumu ile ilgili haberlerde yer alarak kanıtlamıştır. 
Platform olarak amacımız tek çatı altında toplanarak emeklilerimize en yüksek değerdeki faydayı sağlamaktır. Halihazırda mevcut sendikalardan çok daha farklı ve etkin bir model oluşturup, işlerlik kazanması için gereğini yerine getirmek amacımızdır. Konuya dair oluşturulan tüzük ve örgütlenme komisyonlarında çalışmalarımız sürdürülmektedir.
TÜRBEP Türkiye Bağımsız Emekliler Platformu Yönetim Kurullarıyla sistemli bir çalışma halindedir. Tüm emeklilerin ve EYT lilerin yanında siz bankacı vakıf emeklilerinin de  sorunlarıyla yakından ilgilenilmektedir. Genel Başkanımız Mehmet ÖZTÜRK bankacıların sorunlarıyla da ilgili bizzat bireysel görüşmeler yapmaktadır.
2023 temmuz ayında Emeklilerin birleşik ortak Bağımsız Demokratik Kitlesel Katılımcı yeni bir EMEKLİ Sendikasını birlikte  birlikte kuracağız Önümüzdeki süreçte Facebook sayfalarımıza üye olup sendikalaşma oluşumuna kadar aktif görev alıp Kurucular Kurulunda yer  almak isteyen arkadaşlar bizimle bağlantı kurarlarsa iletişime geçer birlikte neler yapılacağını planlarız. 
Unutmayalım ki birlikten güç doğar. 
Siz banka emeklisi dostlarımızı Facebook ve aktif uğraş vermek isteyenleri WhatsApp sayfalarımıza bekliyoruz.

Mehmet Öztürk
Türkiye Bağımsız Emekliler Platformu Genel Başkanı 
24 şubat 2023

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber