Emre Satılmış ile sözleşme imzaladık

Yönetim Kurulu üyemiz Ali Hekimoğlu’nun katılımı ile tesislerimizde yapılan imza töreninde, başarılı kaleci Emre Satılmış kendisini kulübümüzün renklerine başlayan sözleşmeye imza attı.
Yönetim Kurulu Üyemiz Ali Hekimoğlu, Emre’nin iyi bir kaleci olduğunu ifade ederek, “Bu başarısını Hekimoğlu Trabzon FK’da da sürdüreceğine inanıyoruz. Kale bölgesini güçlendirdik. Buradaki rekabet sahaya olumlu yansıyacaktır” dedi.
Kulübümüzle sözleşme imzalayan Emre Satılmış ise, “Hekimoğlu Trabzon FK’yı tercih etmem zor olmadı. Hedefleri ve projeleri olan bir takım. Burada kendimi en iyi şekilde gösterip hedeflerim doğrultusunda ilerlemek istiyorum. İnşallah her iki taraf için de hayırlısı olur. Takımımın başarısı için elimden geleni yapacağım” ifadelerini kullandı.

Takımımız salonda çalıştı
Takımımız, 27 Ocak’ta Sancaktepe FK ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarına bu sabah yaptığı çalışma ile devam etti. Teknik Direktörümüz Osman Özköylü yönetiminde yapılan antrenman salonda gerçekleşti.
Takımımız antrenmanda; kondisyon, denge ve kuvvet çalışması yaptı. Ekibimiz bugün saat 16:00’da yapacağı çalışma ile Sancaktepe FK maçının hazırlıklarına devam edecek.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber