En büyük reklamımız  ÇALIŞMALARIMIZ

İYİ Parti Trabzon Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Prof. Dr. Atakan Aksoy, Düzköy ilçesindeki konuşmasında, “Karşımızdaki adaylar reklam konusunda bir hayli gösterişli davranıyor. Buna karşılık diyorum ki: bizim en büyük reklamımız bugüne kadar yapmış olduğumuz çalışmalardır” dedi.

İYİ Parti Trabzon Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Prof. Dr. Atakan Aksoy, seçim çalışmalarına ilçe ve mahalle ziyaretleri ile devam ediyor. İYİ Parti İl Başkan Yardımcısı Erdal Uzun’un annesinin cenaze merasimine katıldıktan sonra çalışmalarını sürdürmek üzere Düzköy ilçesine giden Aksoy, Çayırbağı ve Doğankaya Mahallelerini ziyaret etti. Buralarda yoğun ilgiyle karşılanan Aksoy, esnaf ve halk ile sohbet etti. Çayırbağı Mahallesi’nde gençlerle bir araya gelen Aksoy, gençlerin halı saha için farklı ilçeye gitmek zorunda olduklarını belirtmesi üzerine, belediye başkanı olması halinde Çayırbağı Mahallesi’ne halı saha yapacağının sözünü verdi. Aksoy, “Belediye başkanı olursam size halı saha yapacağım söz veriyorum. Yapmazsam benden hesap sorun” dedi.

Karşımızdaki adaylar reklam konusunda bir hayli gösterişli davranıyor. Buna karşılık diyorum ki: bizim en büyük reklamımız bugüne kadar yapmış olduğumuz çalışmalardır.

BÜYÜKŞEHRİ

UÇURACAK

KAYNAK VAR

Çayırbağı Mahallesi ziyaretinin ardından Doğankaya Mahallesi’ne giden Aksoy, buradaki bir kıraathanede geniş bir kalabalığa hitap etti. Aksoy, konuşmasında şu ifadelere yer verdi: “İnşallah sizlerin desteğiyle kazanmak istiyorum. Kazanırsak da sizlere hizmet etme zorunluluğumuz var. Karşımızdaki adaylar reklam konusunda bir hayli gösterişli davranıyor. Buna karşılık diyorum ki: bizim en büyük reklamımız bugüne kadar yapmış olduğumuz çalışmalardır. Ben büyükşehir belediye başkanı olmayı etiket için istemiyorum. Gençlerimizin önü açılsın, daha huzurlu daha mutlu bir şekilde yetişsinler diye istiyorum. İnsanlarımız hizmet bekliyor. İnşallah kazanıp bu ihtiyacı karşılarız. Bunun için daha çok çalışacağız. Farklı işler yapabilecek donanımımız var. Artık mevcut belediyecilik anlayışı sürdürülebilir değil. Benim bir projemin içinde büyükşehri uçuracak kadar kaynak yatıyor. Yapacağımız çok güzel işler var. Bizim en büyük gücümüz insanlığı sevmemizdir. İnsanlığı seviyoruz”

KURTULUŞ MESAJI

Konuşmasının devamında Trabzon’un düşman işgalinden kurtuluşunun 101. Yılını da kutlayan Aksoy, “Geçmişiyle, tarihiyle, dünü ve bugünüyle büyük bir öneme sahip olan Trabzon’umuza ve hemşehrilerime hizmet etmek için bu yola çıktım.  Bu vesileyle, doğup büyüdüğüm Trabzon’umuzun düşman işgalinden kurtuluşunun 101. Yıldönümünü kutluyorum. Tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyor, gazilerimize minnet ve şükranlarımı sunuyor; Atatürk ve silah arkadaşlarının manevi huzurunda eğiliyorum” ifadelerini kullandı.

Aksoy vatandaşlarla hatıra fotoğrafı çekildikten sonra ilçeden ayrıldı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber