ESNAF ODALARI BİRLİĞİNDEN BAŞKAN ZORLUOĞLU’NA ZİYARET

Trabzon Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (TESOB) Başkanı Metin Kara, beraberindeki yönetim ve denetim kurulu üyeleriyle Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu’na hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.

Yeni görevinde ve çalışmalarında başarı dilediği Başkan Zorluoğlu’na TESOB’un çalışmaları ve projeleri hakkında da bilgiler veren oda başkanı Kara, “Esnaf ve sanatkâr kenti Trabzon’da büyükşehir belediyemizle de ortak çalışmalar yaparak, projeler üreterek esnaf ve sanatkârlarımızın sorunlarını en aza indirgemenin çabası içinde olacağız” ifadelerini kullandı.

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Proje kültürüne sahip kurumlarla çalışmak her zaman olumlu sonuçlar doğurur. Bu anlamda TESOB’un da önemli projeler yürüttüğünü büyük bir memnuniyetle gördüm. Trabzon için herkes ortak çabayla bir şeyler üretirse kentimizi daha ileriye taşıyacağımızdan kuşkumuz yok. Bundan böyle de hem TESOB olarak hem de ayrı ayrı oda başkanları ve yönetimleriyle inşallah sık sık bir araya geleceğiz” dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber