banner240
banner237
banner238

ETKİLİ SUNUMU ANLATTI

Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) “T.C. Cumhurbaşkanlığı “Staj Seferbirliği Programı” Kapsamında “Etkili Sunum Teknikleri” konulu eğitim gerçekleştirildi.”

Çoruh Elektrik Dağıtım A.Ş katkılarıyla KTÜ Kariyer Merkezi’nin düzenlediği “Etkili Sunum Teknikleri” başlıklı eğitim, Osman Turan Kültür ve Kongre Merkezi’nde sosyal mesafe ve hijyen kurallarına uygun bir şekilde gerçekleştirildi.

Kariyer Merkezi Stajyeri Erhan Kalyoncu'nun moderatörlüğünde Kariyer Merkezi Müdür Yardımcısı Setenay Şevik’in katkılarıyla ve Çoruh Elektrik Dağıtım A.Ş Kurumsal İletişim Yönetmeni Büşra Sarıismail’in sunumuyla gerçekleştirilen eğitimde “Etkili Sunum Teknikleri’nin” kariyer yolundaki öneminden bahsedildi ve sorular cevaplandı. 

Sarıismail, sunumunda Bir topluluğun önünde sunum yapmak, insanlara hitap etmek, görüşlerinizi ya da çalışmalarınızı dinleyenlere etkili biçimde aktarabilmek gerek eğitim hayatı boyunca gerek gelecekte iş yaşamında büyük önem taşımaktadır. Konuşma şekli ve diksiyon, beden dili kullanımı ve görsel-işitsel araçların desteği; kendinden emin, saygın ve ikna edici biçimde bilgilendirmek ve yönlendirmek sunum yapılan kitleyi etkilemek için büyük önem taşımaktadır" dedi. 
Sarıismail, eğitime katkı sağlayan stajyerlere hediyelerini vermesi ve teşekkürlerini iletmesiyle eğitim son buldu.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber