banner240
banner237
banner238

GEÇMİŞ OLSUN GİRESUN

TTSO – Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu, Giresun ve ilçelerinde meydana gelen sel ve heyelan felaketinde şehit olan askerimize ve hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı dileklerini iletti. Hacısalihoğlu, “Kayıp askerlerimiz ve vatandaşlarımızın en kısa sürede sağlıklı şekilde bulunması için dua ediyoruz. Komşu ilimiz Giresun’a geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz” dedi.

TTSO Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu, “Giresun ve ilçelerindeki sel ve heyelanda 1 askerimizin şehit olduğu, 3 vatandaşımızın hayatını kaybettiğini üzülerek öğrendik. En büyük dileğimiz kayıp askerlerimizin ve vatandaşlarımızın sağlıklı şekilde bulunmasıdır. Devletimiz ilk andan itibaren yaraların sarılması için seferber oldu. Cumhurbaşkanımızın talimatıyla Bakanlarımız Süleyman Soylu ilk andan itibaren, daha sonrasında Bekir Pakdemirli ve Murat Kurum da sel bölgesine intikal etti. Kurtarma ekiplerimiz de gerek selden zarar gören vatandaşlarımızın tahliyesi gerekse kayıplarımızın bulunması için bölgede çaba sarf ediyor” dedi.

Hacısalihoğlu, komşu Giresun’a geçmiş olsun dileklerini iletirken, “Kayıplarımızın sağlıklı şekilde bulunması için dua ediyoruz. Ölenlere Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz. Kurtarma ekiplerimize de kolaylıklar diliyorum” diye konuştu.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber