banner240
banner237
banner238

Genç, 23 Nisan öncesi çocukları sevindirdi!

YETİM ÇOCUKLARIN YÜZÜ GÜLDÜ

Etkinlikte kısa bir konuşma yapan Başkan Ahmet Metin Genç, çocuklara bayram sevinci yaşatmak için çok anlamlı bir program düzenlediklerini dile getirdi. Programa destek olan Genç MÜSİAD’a da teşekkür eden Başkan Genç, “Çok güzel bir programı ifa ediyoruz. Yarın 23 Nisan Çocuk Bayramı… Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün tüm dünya çocuklarına ve ülkemiz çocuklarına hediye ettiği bir bayram. Ben öncelikle 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutluyorum. Çocuklarımızın bayramını tebrik ediyorum. Biz de bu vesileyle anlamlı bir programı ifa ettiğimizi düşünüyorum. Genç MÜSİAD’ın Başkanı Behçet Cihat Çelebi ile çocuklarımıza bir bayram sevincini de yaşatmak, manevi açıdan da yetim olan bir peygamberin ümmeti olarak yetim olan çocuklara bu sevinci yaşatmak, onların yüzlerini bu Ramazan ayında güldürmek adına çok anlamlı bir programa imza attılar. Yetim gülerse, dünya güler… Yetim çocuklarımızın, bütün çocuklarımızın yüzü güldü. Belediyemiz adına da kendilerine bir kez daha teşekkür ediyorum.” ifadelerine yer verdi.

“HAYIRLI İŞLERE İMZA ATIYORUZ”

Ortahisar Belediyesi’nin kurulduğu günden beri eğitim faaliyetlerine 10 milyon TL’nin üzerinde destek verdiğini kaydeden Başkan Genç, kendilerine eğitimle ilgili gelen hiçbir talebi geri çevirmediklerine vurgu yaptı. Başkan Genç, şöyle konuştu: “Proje paydaşlığı oluşturduğumuz ve hayırlı işlere imza attığımız, buraya emek veren, bu güzel yardımları amacına uygun bir şekilde ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmasına vesile olan Hayrat Vakfımıza da özellikle teşekkür ediyorum. Ramazan ayını amacına uygun

bir şekilde bu tür faaliyetlerle, bu tür programlarla eda etmeye çalışıyoruz. Çocuklarımız bizim geleceğimiz. İnşallah, vatanına milletine hayırlı nesiller olarak yetişirler. Biz elimizden geldiği kadar, bu manada özellikle Ortahisar Belediyesi olarak kurulduğumuz günden bugüne kadar milli eğitime birincil görevimizi olmamasına rağmen 10 milyon TL’nin üzerinde destek verdik. Geri gönderdiğimiz hiçbir okulumuz olmadı. Her talebi karşılamaya çalıştık. Çünkü biliyoruz ki, gündelik rutin işlerimiz önemli ama asıl önemli olan ülkemizi emanet edeceğimiz çocuklarımızın eğitimine katkı sunmaktır. O nedenle çocuklarımızın tam donanımlı, mütekâmil manada yetişmesini temin etmek için mücadele ediyoruz.”

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber