banner240
banner237
banner238

Genç, Regaib Kandili'ni kutladı

Genç, mesajında, “Dünya olarak zor bir süreçten geçiyoruz. Her zamankinden daha çok Yüce Rabbimizin sonsuz rahmet, bereket ve yardımına muhtacız. Bunun bilinciyle zorlukları aşmak için Yüce Allah (C.C)’a karşı kulluk vazifelerimizi eksiksiz yerine getirerek, bir yandan da rahman ve rahim sıfatlarının bütün evreni kuşattığı Rabbimizden dua ve niyazlarımızla yardım dilemeyiz. Bize sonsuz nimetler, iyilikler, güzellik ve bereketler bahşeden Yüce Rabbimizin her zaman müminlerin yardımına koşacağına bütün kalbimizle inanmalıyız.” dedi.

“Mübarek üç ayların başlangıcı ve ilk kandil gecesi olan Regaib Kandili'ni ülke olarak bir kez daha idrak etmenin huzur ve mutluluğunu yaşıyoruz” diyen Başkan Genç, Regaib Kandili'nin Müslüman dünyasının dirilişine sebep olması temennisinde bulunarak, "Rahmet ve mağrifet ayı Recep ayının müminlere hayırlı olmasını diliyorum. Mübarek Regaib Kandili'nin İslâm alemine barış, huzur getirmesini ve bütün Müslümanların kurtuluşuna vesile olmasını temenni ederim." dedi.

Tüm İslâm aleminin mübarek üç aylarını ve Regaib Kandili'ni tebrik eden Genç, şunları kaydetti: "Üç ayların gelişiyle birlikte gönüllerimizi huzura kavuşturan rahmet, mağfiret ve bereket ikliminin ülkemizden başlayarak dalga dalga tüm insanlığı kuşatmasını Cenab-ı Allah'tan niyaz ediyorum. Bu mübarek gün, gece ve aylarda yapacağımız ibadet, dua ve yakarışların kabul olmasını Yüce Rabbimden diliyorum."

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber