banner240
banner237
banner238

Genç, yeni yıl mesajı yayınladı

“GÖREV VE SORUMLULUKLARIMIZDAN KAÇMAYALIM”

Başkan Genç, şu ifadelere yer verdi: “İyisiyle, kötüsüyle 2021 yılını geride bıraktık. Başta koronavirüs salgını olmak üzere, yangınlar, savaşlar ve benzeri pek çok felaketin yanında bizi sevince boğan olaylar da yaşadık. Maruz kaldığımız felâketleri atlatmak için; yardımlaşma, dayanışma, işbirliği ve fedakârlığın ne kadar önemli bir husus olduğuna bir kez daha hep birlikte şahit olduk. Bütün insanlar yaşanan bu meşum hadiselerden gerekli ibretleri alarak, 2022 yılının daha güzel, huzurlu ve müreffeh geçmesi için üzerine düşen görev ve sorumlulukları lâyıkıyla yerine getirmeli. Maalesef, tabii afetler dışında yaşanan bütün felâket ve afetlere insanlar sebebiyet vermektedir. Hatta tabii afetlerin birçoğu da dolaylı ya da doğrudan insanların müdahalesiyle meydana gelmektedir. Bundan dolayı bütün insanlığa çok büyük görev ve sorumluluklar düşüyor. Eğer, bu acı hadiselerden gerekli dersleri çıkarmazsak, daha büyük felâketler her an kapımızı çalabilir ve tekrardan elem verici hadiseleri yaşamak zorunda kalabiliriz. Dünyamızı ve ülkemizi daha güzel ve daha yaşanabilir bir hale getirmek bizim elimizde… Hep birlikte bunun için gayret etmeliyiz. Bir insan olarak bu dünyadaki yerimizi, rolümüzü, görev ve sorumluluklarımızı iyi idrak etmeliyiz. Ve bunları yerine getirmek için hiçbir zaman en ufak bir tereddüt bile etmemeliyiz.”

“DÜNYAYI DEĞİŞTİRME GÜCÜ ELİMİZDE”

“Her yeni yıl; yeni umutlar, yeni dilekler, yeni heyecanlar ve yeni sevinçlerle başlar… Umarım bütün insanlık için bu umut, dilek ve temenniler gerçekleşir. Ve 2022 yılı salgın tehlikesi olmadan hepimizin gönül rahatlığıyla ve güvenle yaşamını sürdürdüğü bir yıl olur. 2022 yılının eşiğinde bulunduğumuz bugünde Yüce Rabbimiz(C.C)’den

içten ve samimi duygularımla yeni yılımızın bütün insanlığa hayırlar, güzellikler getirmesini diliyorum. 2022 yılının hafızamızda güzel olaylarla anacağımız, bizi sevince ve mutluluğa gark eden, bütün dünyada insan haklarının, demokrasinin, adaletin, hukukun üstünlüğünün ve çevreye, doğaya saygının öne çıktığı; sevgi, barış ve dostlukların çoğaldığı; savaşların, çatışmaların ve katliamların son bulduğu bir yıl olmasını diliyorum. Yardımlaşma, dayanışma ve işbirliği yaparak dünyayı değiştirme gücü elimizde. Yeter ki insanlığa ait güzel hasletleri önce yaşadığımız şehirde, sonra ülkemizde ve bütün dünyada her zaman ön plana çıkaralım. Bu vesilelerle 2022 yılının çok güzel ve hoş olaylarla anacağımız, insanlığı felâha erdiren bir yıl olmasını temenni ederken, bütün vatandaşlarımızın da 2022 yılını tekrar tebrik ediyorum.”

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber