banner240
banner237
banner238

GENÇLİK VE SPOR BAKANI KASAPOĞLU TRABZON’DA

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, bir dizi temasta bulunmak üzere Trabzon’a geldi.
 
Havalimanında Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu ve il protokolü tarafından karşılanan Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, ilk olarak Trabzon Valiliğini ziyaret etti. Bakan Kasapoğlu, burada yöneticilerle toplantı gerçekleştirdi.


 
EREN BÜLBÜL GENÇLİK MERKEZİ’NİN AÇILIŞINI YAPTI
Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, daha sonra Trabzon'un Ortahisar ilçesindeki Eren Bülbül Gençlik Merkezi'nin açılışını gerçekleştirdi. Açılış törenine Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu, AK Parti Trabzon Milletvekilleri Bahar Ayvazoğlu, Salih Cora, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu ile parti temsilcileri, ilçe belediye başkanları ve vatandaşlar katıldı.
 
GENÇLERİMİZ NEREDEYSE BİZ ORADAYIZ
Törende konuşan Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Trabzon’un her açıdan gelişmesi ve ilerlemesinin çok ama çok önemli olduğunu belirterek, “Trabzon hakikaten her zaman varlığını ifade etmiş, bunu da tarihimizde müstesna bir yeri olarak ortaya koymuş bir şehrimiz. Gençlik ve spor ülkemizin istikbali açısından iki önemli alan. Trabzon son 18 yılda 10 misli tesisleşme ortaya koyan bir şehrimiz. Türkiye’de hakikaten ilk deniz dolgusu olan Şenol Güneş Spor Kompleksi ile yurt kapasitesiyle ve gençlik merkezlerimiz ile adından söz ettiren bir şehir. Gençlerimiz neredeyse biz oradayız anlayışıyla, gece gündüz çalışarak, Trabzon’un en merkezi alanında gençlerimize yeni bir yuvanın kazandırılmasının heyecanını yaşıyoruz. Trabzon en öncü şehirlerden bir tanesi. Trabzonlunun gündeminde her daim spor var. Bu anlamdaki potansiyeli çok güçlü. Biz de gençlerimizi yarınlara daha güçlü ve donanımlı hazırlamak için gençlik merkezi, spor alanları ve yurtlarımızla bu çıtayı yukarı taşımaya devam edeceğiz” dedi.
 
TÜRKİYE’NİN VE TRABZON’UN CESARET SEMBOLÜ
Gençliğin en büyük umut kaynağı olduğunu da vurgulayan Bakan Kasapoğlu, “Gençlerimiz için hiçbir fırsatı geride tutmadan, her imkanı önlerine sererek, onların elinden tutmaya, omuz omuza yürümeye devam edeceğiz. Gençlik bizi hiçbir zaman mahcup etmedi. Onlara inanıyoruz ve güveniyoruz. Her şeyin en güzelini hak ediyorlar. Bizim gençlerimiz dünyaya adalet penceresinden bakan gençler. Onlar inşallah yarınların aydınlık dünyasında, sözü olan eserleri olanlar olacaklar. Ülkemizin cesaret sembolü olan Eren kardeşimizi anıyoruz. Erenlere kıyanlara dersini verdiğimiz gibi bundan sonra da vermeye de devam edeceğiz. Karadeniz’in kuzularını çakallara kaptırmayacağız. Gençlerimizin istikbalini o çakalların çalmasına müsaade etmeyeceğiz. Eren Bülbül, Türkiye’nin ve Trabzon’un cesaret sembolüdür. Bu vesileyle Eren kardeşime ‘İyi ki varsın Eren, iyi ki varsın kardeşim’ diyorum. Seni unutmadık, unutmayacağız” ifadelerini kullandı.
 
ZORLUOĞLU: YATIRIMLAR GÖZ KAMAŞTIRIYOR
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu ise törende yaptığı konuşmada, “Trabzon, spor bakanlarımız için çok rahatlıkla, her zaman göğüslerini gere gere gelebilecekleri bir şehir. Çünkü son 15 yıl içerisinde Sayın Cumhurbaşkanımızın riyasetinde Trabzon'da yapılan yatırımlar göz kamaştırıyor. Bunda sizlerin de koordinasyonunuzun çok önemli bir payı var. Sizin şahsınızda Trabzon’umuza bu yatırımları kazandıran herkese şehir olarak müteşekkir olduğumuzu ifade etmek istiyorum. Bugün de Sayın Cumhurbaşkanımız ve hükümetlerimizin gençliğe verdiği önemin bir nişanesi, sembolü ve göstergesi olarak burada Trabzon Eren Bülbül Gençlik Merkezi'ni hizmete açıyoruz. Hayırlı uğurlu olsun, kademli olsun inşallah. Gençlerimiz için çok güzel hayırlı bir iş oldu. Sayın Cumhurbaşkanımıza ve sizlere yürekten teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

ÖĞRENCİLERLE SOHBET ETTİ
Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, açılışın ardından gençlik merkezinin içerisini gezdi. Törende bazı kursiyerlerin sunduğu horon gösterisi beğeni kazandı. Merkezdeki öğrencilerle sohbet eden Bakan Kasapoğlu’na tablo ve boks eldiveni hediye edildi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber