Günnar, 22 Kasım Dünya Diş Hekimleri Günü mesajı

AK Parti Trabzon Milletvekili Dr. Adnan Günnar, 22 Kasım Dünya Diş Hekimleri Günü ve Toplum Ağız Diş Sağlığı Haftası ile ilgili olarak mesaj yayınladı.
Milletvekili Dr. Adnan Günnar; “Sağlıklı yaşam; ağız ve diş sağlığıyla başlar. Ağız ve diş sağlığı bireyin vücut sağlığını doğrudan etkilemektedir. Ağız ve diş sağlığı gerektiği gibi korunmadığında birçok kronik hastalığı beraberinde getirmektedir. Yılda 2 kere ağız ve diş sağlığı muayenesi, günde en az 2 kere diş fırçalanması kişilerin sağlığını ve yaşam kalitesini arttıracaktır” dedi.
Milletvekili Günnar; “Son yıllarda Ağız ve Diş Sağlığı alanında çok önemli adımlar atılmış, önemli projeler hayata geçirilmiştir. Bu kapsamda, Modern Ağız ve Diş Sağlığı Merkezleri, Diş Hastaneleri yapılmış, dişhekimleri sayısı ve sağlık personeli sayısında önemli ölçüde artış olmuş ve halkımızın daha kaliteli hizmet alması sağlanmıştır.
Covid-19 pandemi sürecinde dünyada olduğu gibi ülkemizde de risk alarak filyasyon ekiplerinde ve hasta tedavilerinde, sağlık çalışanlarıyla beraber fedakârca çalışan tüm Dişhekimleri meslektaşlarımla gurur duymaktayım.
Diş Hekimleri olarak üzerine düşen sorumluluğun bilincinde olan ve pandemi sürecinde böylesine önemli bir görevi yerine getirmek için özveriyle çalışan tüm meslektaşlarımın, Ağız ve Diş Sağlığı Haftasını ve 22 Kasım Diş Hekimleri gününü en kalbi duygularımla kutluyor, görevlerinde başarılar diliyorum” dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber