HİZMET-İŞ SENDİKASI TRABZON ŞUBESİ 5. OLAĞAN GENEL KURULU SONA ERDİ, YENİ BAŞKAN İSMAİL HAKKI KAPLAN OLDU

Yapılan oylama sonucunda İsmail Hakkı Kaplan: 93 oy ve diğer başkan adayı İsmail Yıldız ise 29 oy aldı. Bu durumda İsmail Hakkı Kaplan; HİZMET-İŞ Sendikası Trabzon Şube Başkanlığını kazandı.
Yönetim Kurulu Asil üyeliklerine; Mahmut Keleş, Şevket Çelik, Yusuf Keskin ve Sami Köse seçilmişlerdir.
"HER GEÇEN GÜNDE BÜYÜMEYE DEVAM EDİYORUZ, HİZMET-İŞ SENDİKAMIZI DAHA DA BÜYÜTECEĞİZ"

5400 aktif üyeleri olduğunu belirten Hizmet-İş Sendikası Trabzon Şube Başkanı seçilen İsmail Hakkı Kaplan:

"75 tane iş yeri ile şube olmaktan çıkmış, kocaman kurum haline gelmiş bir sendikayız. Arsin dışında 17 ilçe belediyemiz bizde. 7 ay önce bu görev şahsıma atama usulü ile tebliğ edilmişti. Allah'a hamd olsun bu süre zarfında sendikamıza 5 tane daha iş yeri kazandırdık. Sendika başkanlarının bir şey vaad etmesi akla ziyan bir şeydir. Sendikacı masaya oturur, müzakere ile beraber diyalog yoluyla çözüme gider.

İstişareyle, müzakereyle, diyalog yoluyla çözüme gidiliyor artık. Biz masaya oturduğumuz zaman, işverenimizi rakip görmeyiz. Anlayışımız, o bizim iş ortağımızdır. Eğer gemi batarsa bundan ben zarar görürüm, işçim zarar görür. 7 aydır çok yoğun bir şekilde çalışıyoruz. Önemli olan işçinin yanında olmaktır. Bizim vaadimiz de sadece işçinin yanında olmaktır. Biz çok büyük bir aileyiz. Her geçen günde büyümeye devam ediyoruz. Biz her zaman doğruları söylemeye devam edeceğiz. Ne aldanan ne aldatan olacağız, bizim düsturumuz budur.

19 Kasım Pazar günü gerçekleştirdiğimiz Trabzon Şube Başkanlığı 5.Olağan Genel Kurulunda çıkan bu sonuç; çalışanlarımıza, üyelerimize, sendikamıza, işverenlerimize, delegelerimize herkese hayırlı uğurlu olmasını Cenab-ı Allah'tan niyaz ediyorum. Diğer aday arkadaşımıza destek veren arkadaşlarla bir biriz, bir aileyiz. Bundan önce olduğu gibi bundan sonra da Trabzon kazanacak, çalışan işçi kardeşlerimiz kazanacak.

Genel kurulumuza katılan ve destek veren tüm katılımcılara ve sendikamız yönetici ve üyelerine teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber