İKİZDERE BELEDİYE BAŞKANINDAN NÜFUS ARTIŞI İÇİN ÇAĞRI

İKİZDERE- MHP li İkizdere Belediye Başkanı Hakan Karagöz ilçe nüfusunun sürekli azaldığını ve bundan dolayı Belediyenin gelirlerinin de azaldığını söyleyerek ilçesini seven ilçeye nüfusunu taşısın diye sosyal medyadan çağrıda bulundu.

İkametgâhı taşıma tarihinin 31 Aralık’ta sona ereceğini söyleyen Belediye Başkanı Hakan Karagöz’ün çağrısı şöyle’’ İlçemiz nüfus yönünden çok aşağılarda bu bize Devletimizden aldığımız destek noktasında büyük gelir zafiyeti yaratıyor. Öyle ki çevre şehircilik bakanımızdan vidanjör istemiştim Bakanımızın cevabı Başkan senin nüfusun 1800 ne yapacaksın vidanjörü oldu. Yani merkez nüfusumuz kayıtlı 1800 civarı hal hazırda bu nüfusun 2-3 katı yaşıyor merkezde kaldı ki yaz dönemlerinde bu nüfus 10-15 katına çıkıyor. Millî gelirden Belediye olarak nüfus bazında pay aldığımız için bu gelirle hizmet vermemizde eksiklikler yaşıyoruz. Nüfusumuzu yukarılara çıkartmak için ilk öncelik köylerimizde ikametgâhı olan ancak ilçe merkezinde yaşamını sürdüren değerli hemşerilerimizi bu anlamda empati yapmalarını ve hemen ikametgâhlarını ilçe merkezine ve mahallelerine almalarını ilçem adına istirham ediyorum.

Ve yazın memleketine gelip yılın büyük bir bölümünü ilçemizde geçiren değerli hemşerilerim büyük şehirlerde gördüğünüz hizmetleri burada da istiyorsunuz! Bunların olması için siz değerli hemşerilerimize daha iyi hizmet vermemiz için lütfen sizler de eğer bir mani yoksa ikametgâhınızı ilçemize alın. Sizlerden bunu istirham ediyorum İlçem ve şahsım adına. Gösterdiğiniz duyarlılık için şimdiden şükranlarımı sunuyorum. Son gün 31 Aralık 2021 dir’dedi.

İSMET KÖSOĞLU

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber