İl Müdürümüz Ahmet KURT

İl Müdürümüz Ahmet KURT’un “15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü” Mesajı

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Gününün 3. Yılını idrak ediyoruz. Bundan 3 yıl önce Kahraman Türk Silahlı Kuvvetlerimiz içerisinde kümelenmiş üniformalı teröristleri ile hain terör örgütü FETÖ, ülkemizin geleceğine kast edip devletin yönetimini ele geçirmeye çalışmıştır. Milletimiz bu hain kalkışma karşısında Çanakkale Savaşında, İstiklal Harbinde olduğu gibi tüm fertleri ile tek yürek, tek bilek olmuş, ülkemizin bekası için fedakârca bir direniş göstererek iradesini darbecilere çiğnetmemiştir.

15 Temmuz bir diriliştir. Cesaret ve bayrağın tank ve silaha; hürriyetin esarete, milletin anarşiye galibiyetidir.

Bu galibiyet sonrası bize düşen en büyük görev milletçe kazanılan tarihi demokrasi zaferini milli birlik ve beraberlik ile sürekli diri tutup çocuk ve gençlerimize aktarmaktır. Böylelikle egemenliğimize kastedecek dahili ve harici tüm alçak girişim zihniyeti emellerine hiçbir zaman ulaşamayacağını anlayacaktır.

Bu duygu ve düşüncelerle 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik gününü kutluyor, Ülkemizin bekası için can vermiş tüm şehitlerimizi saygı, minnet ve rahmetle anıyor; kahraman gazilerimize, uzun ömürler diliyorum.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber