banner240
banner237
banner238

İYİ Parti Trabzon İl Başkanı Azmi Kuvvetli, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’ne ilişkin bir mesaj yayımladı.

İşte Başkan Kuvvetli’nin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü kutlama mesajı:

“Demokrasinin temel taşlarından olan basın, haber alma özgürlüğünün en etkili aracıdır. Bu anlamda kurumlarla bireyler arasında bilgi akışını sağlayarak demokrasinin korunması için önemli bir görev üstlenmektedir.  Aydınlatıcı ve yol gösterici fonksiyonuyla basın, sivil topluma dinamizm ve demokrasinin sağlıklı şekilde işlemesine önemli katkı vermektedir.

Kamuoyunu tarafsız bir şekilde bilgilendirme görevi ifa eden gazeteci arkadaşlarımız, vatandaşın en doğal hakkı olan zamanında doğru ve eksiksiz bilgi almalarını sağlayarak milletin vicdanına ses olmaktadırlar. Kendi acısından çok kamuoyunun ve haber kaynaklarının acı gününe, kendi özel günü yerine kamuoyu için anlam taşıyan günlere tanık olan; tatili, sosyal hayatını toplumu haberdar etmek için ikinci plana atan basın mensuplarımızın meslek hayatları boyunca her anında fedakarlık içinde bulunduğu açıktır.

Bu duygu ve düşüncelerle, ülkemizin sosyal, kültürel ve ekonomik gelişmesi ve kalkınmasını gündeme taşıdıkları konularla katkı sağlayan, yaptıkları görev gereği bir anlamda kamu hizmeti yapan tarafsız basın çalışanlarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutlar, ebediyete intikal eden basın çalışanlarına Allahtan rahmet diler, hayatta olanlara sevgi ve saygılarımı sunarım.”

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber