Kamunun Kadınlara yönelik sunduğu hizmetlerin önemli bir bölümünü oluşturan kamu kurumları 8 Mart dolayısıyla bir araya gelerek kadınlara sundukları hizmetleri anlatan video ile kadınlar gününü kutladı.
Şiddetin önlenmesi, ortadan kaldırılması, kadınların güçlendirilmesi ve hayatın içerisinde desteklemeleri için Trabzon'daki paydaş kamu kurumlarının işbirliği içerisindeki çalışmalar göz dolduruyor.
Kadın, aile, kadına yönelik şiddet ve aile içi şiddetle mücadele alanında hizmet sunan kamu kurumlarının üst yöneticileri tarafından, sunulan hizmetlerin kısa bilgilendirmesi ile gerçekleştirilen ve kurumların sundukları hizmetlerle "şiddet görüntüsünün mutlu aileye dönüşmesini" simgeleyen yapboz oluşturulması, il düzeyinde kamu kurumlarının işbirliği içerisinde konuya sahip çıkmasının güzel bir örneği olarak sergilendi.
Bu vesileyle bizce tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü tebrik ediyoruz.