Katipoğlu Hukuk ve Danışmanlık Bürosu

Trabzon’da avukat kız kardeşlerin kurduğu Katipoğlu Hukuk Danışmanlık Bürosu düzenlenen törenle hizmete açıldı. Trabzon Barosuna kayıtlı kardeşler Av. Gülnaz Katipoğlu Aktaş ile Av. Güniz Nazlı Katipoğlu Trabzonlulara en iyi hizmeti sunmayı hedeflediklerini ifade ederek “Amacımız müvekkilliklerine en iyi hizmeti sunmaktır. ”dediler.

Trabzon İpekyolu İş Merkezinde hizmet vermeye başlayan Katipoğlu Hukuk Danışmanlık Bürosunun açılış törenine Trabzon Baro Başkanı Avukat Sibel Suiçmez, Avukat Necati Özlü, Katipoğlu ailesi ve çok sayıda davetli katıldı.

Açılış kurdelasını kesen Trabzon Baro Başkanı Avukat Sibel Suiçmez hukuk bilgilerine güvendiğim ve ayrıca avukatlık etik kurallarına inancım tam olan meslektaşlarımızın her ikisinin de mesleğinde başarılı olacağını vurguladı.  Baro Başkanı Suiçmez, “Hep söylüyoruz Trabzon Barosu için sadece meslekte başarılı olmak yeterli değildir. Arkadaşlarımız Trabzon’da alanlarında ve sosyal hayatta birer öncüde olacaklardır. Her ikisinin de kadın avukat olarak Trabzon’un sosyal yaşamına da damga vuracağını düşünüyorum.  Her ikisine de hayırlı uğurlu olsun.  İki kardeşin bir arada olması, iki kardeşin de hukukçu olması aile içinde çok büyük bir gurur kaynağıdır.” şeklinde konuştu.

Törende yaptığı konuşmada her şeyin başı ahlak olduğunu ifade eden Avukat Necati Özlü’ de  “Ahlak güzel olursa müşteride onu bereketlendirir. Ben buna inanmış bir insanımdır. Her zaman güzel ahlakı başta tutun ve gelen müvekkile kendinizi sevdirmek ve güven vermek işin en önemli tarafı. Bir de bu mesleğin içerisindeki arkadaşlarımızla da iyi geçinmek ve hoşgörülü olmak “ sözlerine yer verdi.

Katipoğlu Hukuk ve Danışmanlık Bürosu kurucuları Av. Gülnaz Katipoğlu Aktaş ile Av. Güniz Nazlı’da hukuk ve danışmanlık bürosunu birlikte kurdukları için çok mutlu olduklarını ifade ettiler. Hedeflerini başarıya odaklayan avukat kardeşler, “Bizim mesleğimiz gittikçe zorlaşıyor.  Özel üniversitelerin açılması ile beraber avukat sayısıda arttı. Ama biz nitelikli avukat olmaya çalışacağız. Müvekkillerimize elimizden geldiğince en iyi şekilde yardımcı olmaya çalışacağız. Ailemizin desteği ile çıktığımız bu yolda başarılı olmak için çalışacağız.” şeklinde konuştular.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber