banner240
banner237
banner238

Kaymakam Gürkan Demirkale,

Kaymakam Gürkan Demirkale, Trabzon Faruk Başaran Bilim ve Sanat Merkezi'ni ziyaret ederek, yapılan çalışmaları tebrik ederek, başarıların devamını diledi.

Beraberinde İlçe Milli Eğitim Müdürü V. Süleyman Adıgüzel ile birlikte Trabzon Faruk Başaran Bilim ve Sanat Merkezi'ni ziyaret eden Kaymakam Gürkan Demirkale, Okul Müdürü Abdulvahap Altın, öğretmenler ve öğrencilerden bilgi aldı.

Bilim Sanat Merkezlerinin önemine değinen Kaymakam Gürkan Demirkale, “Bilimsel gelişmelere, buluşlara ve doğal olarak ülkenin gelişmesine, kalkınmasına doğrudan etki eden yeniliklerin geri planındaki üstün yetenekli öğrencilerin tespit edilerek, eğitilmesi, yönlendirilmesi ve onlara uygun imkanların oluşturulması ülkemiz için de yaşamsal öneme sahiptir. Özel yetenekli çocukların eğitimi, bir ülkenin geleceği için çok önemlidir. Türkiye’de üstün yetenekli çocukların ihtiyaç duyduğu tarzda eğitim şu an Bilim ve Sanat Merkezlerimizde yürütülmektedir. Trabzon Faruk Başaran Bilim ve Sanat Merkezimizin başarıları bizleri onurlandırmaktadır.” dedi.

Sınıfları tek tek gezerek yapılan bilimsel çalışmalar hakkında bilgi alan Kaymakam Demirkale, öğrencilerle karşılıklı fikir alış verişinde bulundu. Ziyaret ve desteklerinden dolayı Kaymakam Demirkale’ye teşekkür eden Müdür Altın, üzerinde Türk Bayrağı işlemeli tabloyu, Kaymakam Demirkale’ye hediye etti. Ziyaret hatıra fotoğrafı ile sona erdi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber