Kaymakam Toğan, “Tedbireri Elden Bırakmayalım”

Kaymakam Toğan konuşmalarını şöyle sürdürdü, “Ortahisar İlçemizin kurulduğu 2012 yılından itibaren, Ortahisar Belediyemiz ile birlikte büyük önem verdiğimiz, istişare toplantılarımız ile birlikte sorunu en iyi bilen, halkımıza en yakın olan, muhtarlarımız ile birlikte çözmeye çalışıyoruz. Ortahisar ilçemizde, belediye olarak alt yapı ve üst yapı olarak, büyük şehir belediyemiz ile birlikte güzel bir hizmet ifa ediliyor. TİSKİ tarafından 550-600 km’lik bir alt yapı çalışması yürütülmektedir. Emeği geçenlere şahsım adına teşekkürü borç biliyorum. Muhtarlar olarak sizler de elinizden gelen desteği belediyelerimize veriyorsunuz, vereceğinize de yürekten inanıyorum.

KAYMAKAM TOĞAN, “AMACIMIZ HALKIMIZI MUTLU ETMEK”

Emniyetinden Jandarmasına, Tapusundan Nüfusuna kadar, merkezi idarenin taşradaki bize bağlı hiyerarşik yapısı içinde bulunan tüm kurumlardaki hizmetleri takip etmeye, mümkün olduğu kadar sizleri, halkımızı memnun etmeye çalışıyoruz. Telefonlarımız ve kapımız hem size hem halkımıza 24 saat açıktır.

Pandemi sürecinde, özellikle vefa sosyal destek grupları içerisinde, filyasyon denetimlerinde, yardımların dağıtılmasında en kılcal noktada bizlerden desteğinizi esirgemediniz. Allah sizden razı olsun. Bu süreç içerisinde fedakârlıkla yer aldığınz için sizlere teşekkür ediyorum.

AŞI ORANINI ARTIRMAMIZ GEREKİYOR

İlçemizde yoğun aşılama çalışmaları sürüyor. Aşı tedarik noktasında veya aşı yapacak personel noktasında hiçbir eksiğimiz yok. Arzu edildiğinide mahallelerimize bu ekiplerimizi yönlendirebiliriz. İki tane mobil aşılama noktamız kuruldu. Sizlerden özellikle rica ediyorum. Aşı oranını artırmamız gerekiyor. Aşı zamanı gelmiş vatandaşlarımızı aşı merkezlerimize yönlendirelim.

Cenazelerde, düğünlerde, özellikle kalabalık ortamlarda vatandaşlarımızın tedbirleri ellerinden bırakmaması, maske, mesafe ve hijyen konusunda özellikle dikkat edelim.”

Kaymakam Toğan, muhtarladan Kızılaya kan bağışı noktasında destek vermelerini istedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber