Kaynak var ama krizle boğuşuyoruz!

Türkiye’nin tarihinin en büyük ekonomik kriziyle boğuştuğunu belirten CHP Parti Meclis Üyesi ve Eski Trabzon Milletvekili Av. Haluk Pekşen, “Türkiye 16 yılda tarihin en büyük kriziyle boğuşma noktasına gelmişse bunun tek bir izahı vardır: Siyaset çürümüştür.” dedi.

SİYASET ÇÜRÜMÜŞTÜR

Türkiye’nin ekonomik olarak çok zor bir süreçten geçtiğini belirten Pekşen, hükûmeti Türkiye’nin ekonomik kaynaklarından yeterince faydalanamamakla suçladı. Pekşen, “Bir yanımızda dünyanın en gelişmiş ve zengin ülkelerinin oluşturduğu Avrupa Birliği, diğer yanımızda dünyanın en büyük petrol ve enerji kaynakları varken Türkiye 16 yılda tarihin en büyük kriziyle boğuşma noktasına gelmişse bunun tek bir izahı vardır: Siyaset çürümüştür.” ifadelerine yer verdi.

AK Parti iktidarını sert sözlerle eleştiren Pekşen, “Gençler kaçıyor, şirketler batıyor, fabrikalar yanıyor, senetler protesto, çekler karşılıksız, kredi kartları iptal, çalışanlar işsiz, çiftçi perişan, 16 milyon aç, 44 milyon yoksul ve AKP hâlâ iktidarda kalabiliyorsa bu ülkede normal olmayan tek şey AKP’nin iktidarı değildir.” şeklinde konuştu.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber