KGK öncülüğünde şiddetle mücadele paneli

Google'da Abone Ol
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

25 üniversite ile birlikte KGK, HEGEM ve BADER’in de paydaşı olduğu “İnsan hakları, şiddetle sivil mücadele ve sosyal arabuluculuk” konulu panel, 10 Şubat Perşembe günü saat: 17.00’da Ankara’da KGK Genel Merkezi Konferans Salonunda gerçekleştirilecek.

Şiddetle Mücadele Vakfı (HEGEM) ile Küresel Gazeteciler Konseyi (KGK) arasında bu yılın ilk ayında imzalanan işbirliği protokolü çerçevesinde düzenlenecek panel ‘İnsan Hakları, Şiddetle Sivil Mücadele ve Sosyal Arabuluculuk Projesi’ne katkı amacını taşıyor.

Küresel Gazeteciler Konseyi (KGK) Genel Başkanı Mehmet Ali Dim’in açılış konuşmasıyla başlayacak panelin moderatörlüğünü HEGEM Genel Başkanı Adem Solak yapacak. Solak, ayrıca Ankara ilinin şiddet ve sosyal risk analizi raporunu da sunacak.

Bağımsız Arabulucular Derneği (BADER) Başkanı Av.ve Arabulucu Dursun Yassıkaya ile HEGEM Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Yahya Mustafa Keskin’in panelist olarak katılacakları “İnsan hakları, şiddetle sivil mücadele ve sosyal arabuluculuk” paneli, KGK’nın youtube kanalından da canlı olarak takip edilebilecek.

KGK öncülüğünde şiddetle mücadele paneli
0

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter

Giriş Yap

Trabzon Manset ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

KAI ile Sohbet Et

Yapay zeka asistanı
Sohbet sistemi şu anda aktif değil. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.