banner240
banner237
banner238

KGK Yönetimi online toplandı

Daha ilk yılını doldurmadan yaptığı faaliyet ve etkinliklerle dikkatleri üzerine çeken Küresel Gazeteciler Konseyi (KGK) bu zor dönemde sorumluluk alarak basın emekçilerinin hakları konusunda çalışmalarını sürdürüyor. KGK video konferans sistemiyle gerçekleşen toplantıda “Medyanın devlet desteğine ihtiyacı var” görüşü ağırlık kazandı.

Küresel Gazeteciler Konseyi (KGK) Yönetim Kurulu’nun video konferans sistemiyle gerçekleştirdiği ilk toplantısının gündeminde koronavirüs salgınının medyaya etkileri vardı.

KGK Genel Başkanı Mehmet Ali Dim ve yönetim kurulu üyelerinin eksiksiz katıldığı online toplantıda “Bu salgının medyanın gelirlerinde azalışa, giderlerinde ise artışa yol açacağı ve devlet desteğine ihtiyaç olduğu” görüşü ağırlık kazandı.

KGK Trabzon İl Temsilcisi Ahmet Külekçi de yerel basının çok ciddi anlamda sıkıtılar yaşadığını ifade ederek, sahada her türlü riske rağmen görevinin başında olan muhabirinden-kameramanına kadar bütün basın emekçilerinin hak teslimin şart olduğunu dile getirdi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber