banner240
banner237
banner238

KURBAN PAZAR YERLERİ KURA İLE BELİRLENDİ    

    
Yaklaşan Kurban Bayramı nedeniyle, Aksu Mahallesi’nde kurulacak olan kurban satış pazarında esnafların yerleri kura ile belirlendi.

Giresun Belediyesi tarafından hazırlanan yerlerin tahsisi için Belediye Meclis Salonunda yapılan toplantıda belediye yetkilileri ve kurbanlık satışı yapacak olan esnaflar bir araya gelip, yerlerin belirlenmesi için kura çekimi yaptı. Yaklaşık 50 esnafın katıldığı toplantıda satış yeri için çekilen kuralar ile yerler belirlendi.

Yapılan kura çekimine Belediye Başkan Yardımcısı Murat Ersoy, Veteriner İşleri Müdürü Gürcan Oksal, Mali İşler Müdürlüğü adına Salih Önal katıldı.

Başkan Yardımcısı Murat Ersoy yaptığı açıklamada her yıl olduğu gibi bu yıl da kurban pazar yerlerinin en iyi şekilde düzenlenerek esnafı ve vatandaşları mağdur etmeden alım satım yapma imkânı sağlayacaklarını söyledi.

Giresun Belediyesi Kurban Pazar yerinde 36 adet büyük, 42 adet küçük olmak üzere toplam 78 adet çadır bulunurken, 1 lokanta ve 1 çay ocağı, mescit ve bay, bayan tuvaletler esnaflara ve vatandaşlara hizmet verecek.

Yapılan kura çekimlerinde büyük çadırlar için 650 TL, küçük çadırlar içinse 400 TL’den satışlar gerçekleştirildi.

HABER: GÖNÜL AYDIN

GİRESUN ORDU TEMSİLCİSİ

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber