KUVVETLİ 'DEN BAYRAM MESAJI

Nasipse yarın, hep birlikte Kurban Bayramı idrak edeceğiz. Cenab-ı Allah'a yaklaşmanın ve rahmetinden nasiplenmenin önemli fırsatlarından birisi de; hiç şüphe yoktur ki Kurban Bayramı'dır. Bu bayramda bizlerin de bu rahmetten nasiplenmemizi yüce Allah’tan niyaz ediyorum. Bilindiği üzere, her bayram bir gönül alma, kucaklaşma, kaynaşma, yardımlaşma ve bir yakınlaşmadır. Her bayram, küslük ve kavgaları sonlandırmaktır.
Her bayram, hoşgörüyü, anlayışlı olmayı ve bağışlamayı tavsiye eder. Her bayram, Sıla-i rahimde biriken özlemlerin giderilmesine imkandır. Her bayram, öksüzleri, yetimleri ve garipleri sevindirmeye fırsattır. Cenab-ı Allah bizlere bunları gerçekleştirmeyi nasip etsin.
Ancak üzülerek ifade etmeliyim ki Coranavırus Pandemisi sebebiyle, hem Ramazan bayramında hem de yarınki Kurban bayramında bir arada olmayı, kucaklaşmayı özlem gidermeyi doyasıya yaşayamayacağız.
Bu vesile ile başta Trabzonlu hemşerilerimin, Türk Milletinin, İslam aleminin ve tüm insanlığın; sağlık, huzur ve mutluluk içinde bir bayram geçirmesini dilerim. Kurban Bayramı’nızı en kalbi duygularlıma kutlar saygı ve sevgilerimi sunarım.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber