“MAÇKA’MIZI KİRACILARDAN, EV SAHİBİ OLARAK ALACAĞIZ ”

CHP Trabzon Maçka İlçesi Belediye Başkan Adayı Musa Turan, dün Motif Gümüşçülük’ün açılışına katıldı. Daha sonra CHP Of İlçe Belediye Başkan Adayı Hilmi Saral’ın tanıtım toplantısına katılarak “Maçka halkının kiraladığı ilçemizi ev sahibi olarak geri alacağız” dedi.

HALK BİZİ İSTİYOR

Of ilçesinde yapılan aday tanıtım toplantısında  konuşma yapan CHP Maçka Belediye Başkan Adayı Musa Turan, “Maçka’da sevgi, hoşgörü, birlik, beraberlik, kardeşlik, dostluk yok. Büyükşehir olmamızla birlikte Maçka halkı Ak Parti’ye yani kiracılara son 5 yılda Maçka’yı teslim etmiştir. Onlarda gerekeni yapamamıştır. Ve şuanda Maçka halkı şunu diyor; ‘Mal sahibi gel, bu işi sen devir al. Maçka’yı yönet” ifadelerini kullandı.

AYRIMCILIĞA SON

Musa Turan konuşmasının devamında, “Maçkalı halkıma şunu diyorum; Partimle gurur duyuyorum. Evet CHP Maçka belediye başkan adayıyım. Ama ben herkesin adayıyım. Ak Partiliymiş, Saadet Partiliymiş, İyi Partiliymiş, MHP’liymiş fark etmeyecek. Parti ayrımını Maçka’da kaldıracağız. Belediye başkanı penceresinden bakınca Cumhuriyet Halk Partili  ve Ak Partili kardeşimi sohbet ederken gördüğünde o arkadaşımızın işini yapmama gibi bir durumu olmayacak” diyerek açık mesaj verdi.

MAÇKA’NIN YÜZÜNÜ KARALADILAR

Maçka’nın yüzünü karaladılar diyerek mevcut başkanı işaret eden Musa Turan, “Bir hafta önce devlet dairelerini ziyaret ederken orda söz verdim. Allah nasip ederse seçimi kazanacağız. Bugüne kadar  ne söylediysek yapmışızdır.  Maçka halkımızın bize bakış acısının ne olduğunu çok iyi biliyorum. Eğer 31  martta Maçka bu görevi bize verirse  birlik beraberliği, samimiyeti sevgiyi biz Maçka’ya yerleştireceğiz. Kol kola gireceğiz esnafımıza merhaba diyeceğiz. Maçka, Türkiye’de örnek olacak. Örnekti kiracılar Maçka’nın bu yüzünü karaladılar. Tekrar Maçka’nın yüzünü aydınlığa çıkaracağız. Hep beraber ev sahibi olarak Maçka’yı geri alacağız ve Türkiye’ye tekrar Maçka’nın gülen yüzünü göstereceğiz. Ben kararlıyım. Maçka’da sokakta, otobüste ‘Ak Parti’nin seçimi alması mümkün değil’ diye konuşuluyor. Kıyasıya bir yarış var deniyor. Henüz adayları belli değilken durum budur. Of’tan Maçka’ya kadar sesleniyorum. Kazanacağız” dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber